Don't Miss

3 sfaturi pentru spatiul exterior

By on iulie 16, 2018

A venit vremea sa va extindeti spatiul din aer liber? Profitati la maxim de fiecare centimetru din partea exterioara a casei dumneavoastra cu aceste sfaturi.
Planificati spatiul in minte

In primul rand determinati cum aveti de gand sa utilizati spatiul.Vrei sa te distrezi? Va fi mai mult o zona de joaca pentru copii?Preferati sa fie o oaza de odihna pentru relaxare?Odata ce ati determinat scopul,este timpul sa planificati.Masurati intreaga zona- usile,ferestrele.Nu uitati sa luati in considerare suprafetele mari si ierboase.

Alegeti mobilierul corect
Orice mobilier includeti in spatiul dumneavoastra exterior ar trebuie sa fie pregatit pentru vremea imprevizibila. Ganditi-va la aluminiu sau lemn, diverse materiale rezistente la apa si la decolorare.Atunci cand aranjati mobilierul,luati in considerare si locul canapelelor.Creati un traseu ce permite deplasarea.Puteti aranja sau rearanja in functie de nevoile oaspetilor dumneavoastra, creand un spatiu deschis care incurajeaza comunicarea.Daca preferati sa utilizati spatiul din aer liber pentru relaxare,luati in considerare o masa otomana in loc de o masa de cocktail.

 

Accesorizati tinand cont de designul interior

Cand accesorizati exteriorul,este important sa faceti legatura cu interiorul casei dumneavoastra.Puteti include un covor in aer liber,perne si diverse elemente de arta care se asorteaza cu decorul interior pentru a crea o conexiune intre interior si exterior.Puteti pune una sau doua plante in ghivece,utilizand vase ceramice colorate daca doriti sa adaugati culoare.

 

About Diana Sandu