Don't Miss

3 greseli comune de machiaj

By on septembrie 5, 2014

Uneori din nestiinta, alteori cu buna intentie, multe dintre noi facem una sau mai multe greseli de machiaj, ce, in loc sa aduca un plus aspectului nostru, mai mult il strica. De cativa ani, incoace, tendintele in ceea ce priveste machiajul se indreapta spre natural, recomandarile fiind aplicarea a cat mai putin machiaj. Desigur, deja stim acest lucru, insa din ce alte puncte de vedere gresim?

1. Nuanta gresita de fond de ten

Multe femei au tendinta de a alege o nuanta prea inchisa sau prea deschisa pentru fondul de ten. Diferentele sunt mai evidente dupa ce ne bronzam sau dupa ce efectul soarelui trece. De aceea, este indicat sa aveti doua nuante diferite pentru fondul de ten, alese dupa aplicarea lor, in prealabil, la lumina soarelui.

2. Sprancenele prea subtiri

Sprancenele subtiri dau senzatia de intinerire insa sprancenele prea subtiri nu fac decat sa aduca o nota de mirare in expresiile privitorilor. Natura stie, intotdeauna, mai bine decat noi ce sa faca si, de aceea, este indicat sa pastrezi linia naturala, cat mai mult cu putinta, zmulgand doar firele razlete. Atunci cand nu esti sigura cum sa iti faci sprancenele, apeleaza la ajutorul unei cosmeticiene ce va face totul cu mult mai multa precizie si intr-un timp mult mai scurt decat ai face-o tu. In plus, datorita experientei, va sti si sa iti recomande care model de sprancene ti se potriveste mai bine si pe care ar trebui sa il eviti.

3. Prea multe culori

Desigur, un machiaj fantezist al ochilor, in toate nuantele curcubeului, este cu adevarat deosebit – pe podiumurile de moda si in pictorialele din reviste! In realitate, insa, acesta produce un efect nu tocmai placut si, de aceea, este important sa te rezumi la un maximum de 3 culori, apropiate ca si nuanta. Pana la urma, vrei sa atragi atentia asupra ochilor, nu asupra pleoapelor, nu?

About Diana Sandu