Don't Miss

10 tipuri de prieteni de liceu pe Facebook

By on august 23, 2015
facebook

1. Fata cu care nu ai vorbit niciodata

Nu ai avut nicio discutie cu ea in afara de “Buna” cand erai in liceu, iar acum sunteti prieteni pe Facebook. Cateodata te intrebi daca te confunda sau nu cand da  ”like” la toate pozele de profil si iti ureaza toate cele bune de fiecare data cand e sarbatoare sau ziua ta.

2. Fostul/ Fosta

Ziua in care primesti cerere de prietenie din partea acestei persoane incepe prin uimire, apoi prin groaza. Daca nu accepti, o sa te creada neimportanta, iar daca accepti exista sansa de a reinnoda prietenia, lucru pe care nu stii daca ti-l mai doresti. In final o sa ajungi sa analizezi fiecare fotografie din albumele sale si o sa vrei sa existe un buton “dislike” de fiecare daca cand isi pune la status ca este intr-o noua relatie.

3. Visatorul

Pe vremuri visa sa fie cantaret, iar chitara era cea mai buna prietena a lui. Din pacate, dupa ce s-a terminat liceul a ajuns sa cante intr-un bar de noapte, cu paharul langa el, umplut in fiecare zi cu banii pe care i-a castigat din vanzarea chitarei. Rock on!

4. Organizatorul

Este cel care, in ciuda faptului ca nu l-a ales nimeni, s-a declarat coordonatorul reuniunii de clasa de anul viitor. Primesti constant sugestii de prieteni de la el, alaturi de nelipsitele invitatii la petreceri.

5. Eroul clasei

In perioada liceului era cel mai popular tip, nu pentru ca ar fi avut multe de spus, dar stia cand si cum sa le spuna ca sa pice bine pentru toata lumea. Cel mai ciudat este ca dupa ce o sa il adaugi in lista de prieteni o sa realizezi ca toti colegii au plecat din oras dupa liceu, iar el… a ramas in continuare acolo, participand la jocurile de fotbal ale liceului, chiar daca are 30 de ani.

6. Cel/ Cea care s-a realizat in viata

Isi schimba statusul in fiecare luna si observi ca este in alta locatie. In ultimele 2 luni a fost la voluntariat in Africa si a demarat campanii non-profit pentru oprirea cancerului! In realitate, excursia in Africa a fost castigata la un concurs televizat, campaniile nu au ca voluntari decat persoana care le initiaza, cat despre celelalte tari pe care le viziteaza, lucreaza ca ghid turistic…

7. Propagandistul

Probabil te intrebi de ce sa il adaugi in lista de prieteni, insa esti o persoana curioasa si vrei sa vezi cum s-a descurcat pe parcursul anilor. Nu trec nici 5 minute si deja te acapareaza cu o serie de invitatii pentru diverse partide politice si organizatii liberale.

8. Tocilarul

Cu totii radeau de el, il porecleau Melvin si ii aruncau cu hartii in cap, insa de fiecare data cand aveau probleme apelau la el, pentru ca avea relatii printre profesori, acestia simtindu-se inferiori fata de el si inteligenta sa. Glumele Tocilarului au ramas neschimbate. De asta incerci sa blochezi toate aplicatiile de pe Facebook venite din partea lui, pentru ca stii ca sunt bancuri sau teste de IQ.

9. Lipsitul de potential

De fiecare data cand vezi statusurile cu Mafia Wars si invitatiile la o seara de betie iti imaginezi cat de scarbit poate fi Tocilarul cand vede asa ceva. Ei bine, lipsitul de potential macar se distreaza in fiecare noapte prin baruri, alaturi de Visator. Probabil isi vor face o formatie impreuna…

10. Afemeiatul

S-au dus zilele in care umbla cu cate 3 fete pe saptamana… Acum are poze cu sotia si cei doi copii in albumele de pe Facebook si sincer vorbind, nu are o figura prea fericita in nicio fotografie. Inca incearca sa cucereasca foste colege de liceu, insa conversatia se termina intotdeauna cu “Trebuie sa plec in parc cu copilul, mai vorbim”.

About Diana Sandu