Don't Miss

10 ani împreună cu Ganesha Caffe Barbu Văcărescu

By on iunie 4, 2023
Ganesha local narghilea Bucuresti

Timpul zboară atunci când pasiunea și voia bună fac parte din atmosfera de zi cu zi! Așa se face că au trecut mai bine de 10 ani de la ziua în care iubirea pentru cafea și narghilea au dat naștere cafenelei pe care astăzi o cunoaștem cu numele de Ganesha Caffe Barbu Văcărescu, o locație cu totul deosebită!

Decizia de a deschide o locație cu totul unică a fost determinată de pasiunea și devotamentul celor trei tineri antreprenori: Kristina Rababah, Ali Rababah și George Ioniță. Aceștia și-au unit forțele pentru a crea un loc special, acolo unde iubitorii de cafea și narghilea să se simtă ca acasă.

Înființarea acestei cafenele cu narghilea în București s-a făcut cu o atenție deosebită la detalii, iar toată această atenție pentru detalii poate fi observată și astăzi.

Cum orice eveniment important merită sărbătorit într-un mod memorabil, Ganesha Caffe Barbu Văcărescu a organizat un eveniment extraordinar. În cadrul acestui eveniment, oaspeții au avut ocazia să se bucure de o adevărată sărbătoare incredibilă, plină de distracție și mai ales memorabilă!

Timp de zece ani, Ganesha Caffe și-a întâmpinat zilnic oaspeții așa cum fiecare cafenea ar trebui să o facă: cu prietenie, politețe, profesionalism și mai ales cu o varietate generoasă de opțiuni incluse în meniu.

Aroma bogată a cafenelei a făcut echipă cu mirosul seducător al narghilelei, rezultând astfel o atmosferă unică, în care relaxarea și farmecul predomină. De asemenea, indiferent de alegerea făcută, opțiunile delicioase în materie de băuturi te vor acompania.

Aniversarea de 10 ani a fost un moment prin care s-a arătat recunoștința și aprecierea față de toți oaspeții fideli care de-a lungul acestei călătorii au fost mereu alături de Ganesha Caffe Barbu Văcărescu. Prin intermediul acestui eveniment, cei trei tineri antreprenori au mulțumit tuturor celor care au călcat pragul cafenelei.

De departe cel mai important lucru pe care trebuie să îl menționăm este următorul: călătoria continuă! Prin urmare, cei care sunt clienți fideli dar și cei care nu au descoperit încă atmosfera oferită de Ganesha Caffe Barbu Văcărescu sunt invitați să fie alături de acest loc cu adevărat special și de acum înainte! Vor avea parte în continuare de servicii impecabile și vor fi întâmpinați mereu de aceeași atmosferă prietenoasă, relaxantă și plină de bucurie.

Împlinirea a 10 ani de la înființare este o etapă importantă în parcursul cafenelei, un prilej de sărbătoare dar și un motiv pentru a se dori o continuă evoluție, în același ritm pozitiv cu care clienții cafenelei s-au obișnuit.

Nu ai savurat încă narghileaua oferită de această cafenea? Nu-i nimic! Poți schimba asta acum. Vizitează această locație și sigur vei mai repeta asta ori de câte ori vei avea ocazia.

About Diana Sandu