Don't Miss

Optiuni gratuite pentru realizarea unui magazin online

By on aprilie 22, 2016
creare magazin online - solutii ecommerce

Cu o dezvoltare constanta in ultimii ani, segmentul de ecommerce a inceput sa atraga tot mai multe priviri din partea analistilor web. Numarul magazinelor online este iintr-o continua ascensiune iar nevoia unor solutii tehnice pe masura cererii este una vitala. Astfel ca dezvoltarea a avut loc si in randul platformelor ecommerce cat si in randul firmelor care ofera servicii de creare magazin online sau alte servicii conexe.

In cazul platformelor ecommerce, numarul acestora a crescut simtitor iar alegerea variantei perfecte pentru o afacere online este una destul de anevoioasa. Datorita preturilor, a calitatii platformei dar si a modulelor sau a nivelului de optimizare de care acestea dispun, firmele de webdesign si particularii reusesc cu greu sa se decida in privinta solutiei perfecte. Iata doar cateva dintre cele mai folosite platforme ecommerce de catre firmele de webdesign in scopul realizarii unor magazine online la standarde inalte de calitate:

1. WordPress – Datorita usurintei prin care va puteti realiza propriul magazin online, WordPress pare a fi solutia perfecta pentru oricine doreste sa isi creeze un magazin online, aceasta solutie fiind folosita si de catre firma de webdesign Webdesk Agency. Dispune de un proces de cumparare rapid, template-uri numeroase si extrem de atent lucrate dar si numeroase module de customizare.

2. Magento – Este, probabil, cea mai des intalnita platforma ecommerce din zilele noastre. Cu o baza de date de peste 100.000 de clienti activi in intreaga lume, Magento se diferentiaza prin complexitate, solutii bazate pe diverse domenii de activitate cat si un suport excelent pentru clientii sai.

3. CubeCart – Pentru a se adapta cerintelor din partea clientilor sai, cei de la CubeCart au implementat doua planuri: unul gratuit prin care va permite sa va desfasurati activitatea cu pana la 250 de produse si 100 de clienti si altul platit, un plan care va confera libertate deplina in ceea ce priveste numarul de produse, clienti, module si suport tehnic avansat.

4. Volusion – Este o platforma ecommerce care se poate gazduii doar pe un hosting propriu. Dispuneti totodata de o perioada de proba de 14 zile, timp in care va puteti decide in privinta utilizatii acestei platforme. Platforma ete una platita si, in clipa de fata, sunt peste 35.000 de magazine active care o folosesc.

5. Prestashop – La nivel national, Prestashop pare a fi una dintre platformele indragite de firmele de webdesign romanesti care prefera aceasta platforma cand vine vorba despre crearea magazinelor online pentru clientii sai. Un aspect pozitiv in reprezinta si numerosii programatori care realizeaza module si teme adaptate acestei platforme, astfel ca Prestashop poate fi o solutie viabila pentru un client roman si nu numai.

About Diana Sandu