Don't Miss

Care sunt etapele optimizarii unui site?

By on iunie 15, 2016

Doriti sa optimizati site-ul de prezentare sau magazinul online ? Fie ca apelati la un specialist SEO, fie ca vreti sa incercati sa va promovati singur site-ul, aceste etape de optimizare seo va vor fi de ajutor. Se recomanda sa apelati la un specialist seo care va poate oferi servicii de optimizare seo utile pentru dezvoltarea afacerii dvs. online. Daca apelati la un specialist seo cu experienta, economisiti timp si bani si veti obtine mult mai repede rezultate bune.

Audit tehnic sau Analiza SEO initiala – Analiza site-ului din punct de vedere tehnic si editorial : structura site-ului, calitatea continutului editorial, raportul continut/diverse elemente de pe pagina (imagini, videoclipuri), densitatea cuvintelor cheie, timpul de incarcare al paginilor, determinarea aspectelor care franeaza indexarea site-ului (cloacking, text ascuns, redirectionari, flash, pagini de eroare 404, continut duplicat…)

Analiza competitiei din mediul online – Este bine sa analizati site-urile concurente pentru a vedea ce cuvinte cheie au folosit, ce strategii si canale de promovare folosesc.

Alegerea cuvintelor cheie care urmeaza a fi optimizate pe site – Cuvintele cheie se aleg in functie de pertinenta, volum de cautare pe Google, numar de rezultate pe Google (concurenta), pozitii deja castigate. Este bine sa va axati atat pe cuvinte foarte cautate de utilizatori, cat si pe cuvinte cheie mai putin cautate, dar pertinente pentru site.

Optimizarea on-site: optimizare Meta Tag-urilor, optimizarea codului sursa si continutului de pe pagini, optimizarea imaginilor, optimizarea linkingului intern, optimizare URL-urilor…etc.

Optimizarea off-site : Obtinerea de link-uri catre site (backlinkuri) prin inscrierea in directoare, link exchange, Linkbaiting, inscrierea in directoare de articole, publicare comunicare de presa…etc.

Analizarea rezultatelor : analize de pozitionare a cuvintelor cheie in motoarele de cautare, analiza traficului si surselor de trafic, detectarea erorilor, analiza backlinkurilor.

About Diana Sandu