Don't Miss

Zeolit Silicic – un alt tratament homeopat care poarta semnatura brandului Bionatura

By on aprilie 18, 2016
zeolit silicic

Acumularea de toxine in interiorul organismului nostru este posibila prin intermediul gradului sporit de poluare ce defineste mediul inconjurator, dar si prin regimul alimentar pe care il adoptam . De cele mai multe ori, corpul nostru are de suferit prin prisma acestor doua aspecte, pe care noi nu intarziem sa le completam cu vicii precum fumatul, alcoolul sau alti compusi nocivi care ne pot deregla functiile sistemice.

Aici intervine rolul decisiv al mineralului Zeolit, acesta fiind recunoscut prin intermediul proprietatilor sale de detoxifiere a organismului, eliminand intregul complex de toxine care patrund in interiorul corpului nostru din mediul acvatic, terestru sau aerian. Interesant este faptul ca mineralul ce poarta denumirea de „Zeolit” a fost folosit intens si de catre stramosii nostri pentru aceleasi proprietati curative pe care le dovedeste si in ziua de astazi, efectele pozitive fiind vizibile inca de la inceputul tratamentului.

Va intrebati care sunt simptomele graitoare pentru un organism abundent in toxine? Ei bine, sentimentul prelungit de oboseala, alergiile frecvente, diminuarea functiilor cognitive, nivelul scazut al imunitatii, migrenele sporadice si incapacitatea de a sustine efortul la cote ridicate sunt doar cateva dintre acestea. In linii mari, contra acestor simptome actioneaza tratamentul Zeolit Silicic, el fiind recunoscut si pentru protejarea organsimului in fata metalelor „grele”. Dupa cum au demonstrat specialistii, in interiorul organismului nostru se pot regasi cu usurinta cantitati anormale de metale grele, asa cum fi cadmiul, manganul, mercurul sau plumbul, procentul care defineste populatia afectata fiind unul de circa 20 – 25%.

Produsul Zeolit Silicic elimina cantitatile nedorite de metale din organism, metale pe care le putem prelua din mediul inconjurator poluat ( apa, sol sau aer). O alta categorie de substante nocive pe care Zeolitul le poate elimina cu succes din organsim sunt asa – numitele „pesticide”, toxine care ajung in corpul nostru prin intermediul legumelor, al fructelor si al cerealelor cultivate intr-o maniera necorespunzatoare. Intoxicatia cu aceste substante este deosebit de periculoasa, ea afectand preponderent grupele sensibile de varsta, precum varstnicii sau copilasii.

Va intrebati cum actioneaza tratamentul homeopat cu Zeolit Silicic? Nimic mai simplu, avand in vedere faptul ca ingredientele sale sunt reprezentate in mare masura de minerale care poseda sarcini negative, minerale care iau forma unei structuri tip „fagure”. Principiul este unul cat se poate de facil, metalele, pesticidele si celelalte toxine fiind atrase de respectivele molecule, pentru ca mai apoi sa fie indepartate definitiv din organism.

Bineinteles, in compozitia unui astfel de supliment nu putem regasi orice tip de Zeolit, cel apreciat in medicina naturista purtand numele de „clinoptilolit” – un mineral abundent in proprietati terapeutice. Dintre acestea, demonstrate au fost urmatoarele: detoxifierea organismului, prevenirea diverselor forme de cancer, a infectiilor si a virozelor, precum si a intoxicatiilor cu grupuri restranse de substante toxice, asa cum ar metalele grele, pesticidele si reziduurile radioactive. Ca o concluzie, produsul „Zeolit Silicic” poate fi considerat un tratament pionier al medicinei homeopate, acesta dovedindu-se a fi eficient si in distrugerea programata a celulelor canceroase – acelea care prin a lor diviziune necontrolata ajuta la formarea tumorilor maligne.

About Diana Sandu