Don't Miss

Vivat – un program inovativ ce se adreseaza publicului larg

By on ianuarie 12, 2016
vivat familia

Multi dintre dumneavoastra nu sunteti familiarizati cu inovativul concept „Vivat”, insa acesta nu este dificil de deslusit. Pus in practica de unul dintre cei mai renumiti producatori de produse farmaceutice din peisajul autohton, programul Vivat vizeaza in mod exclusiv farmaciile independente pe care le putem regasi in orice coltisor al orasului. Cum identificam sediile farmaceutice angrenate in acest program? Raspunsul este unul cat se poate de simplu si se raporteaza la semnalizarea acestora prin intermediul emblemei „Vivat”. Pentru mai multe detalii legate de semnalizarea farmaciilor independente „Vivat” puteti accesa acest site.

Am spus ca programul Vivat este unul care se adreseaza publicului larg tocmai pentru ca sunt vizate toate grupurile de varsta, incepand cu perioada infantila, trecand prin adolescenta si ajungand la maturitate. O unealta interesanta pe care programul Vivat o introduce in fiecare farmacie este reprezentata de „trusa sezonului” sau, mai recent, a lunii.

Ce produse putem regasi in trusele Vivat?

Conceptul de trusa lunara sau sezoniera a fost gandit in urmatorul fel: fiecare astfel de trusa contine produsele cele mai populare, dar si cele mai des utilizate in conditiile impuse de un anumit anotimp. Asa cum am precizat anterior, produsele nu se adreseaza unui anumit public targetat, ci pot fi utilizate deopotriva de copilasi, adulti sau varstnici. Iar daca v-am starnit interesul si doriti sa vedeti pe cont propriu ce anume contine o astfel de trusa, important ar fi sa cunoasteti faptul ca o astfel de campanie se deruleaza pe parcursul a 45 de zile. In aceasta perioada, toate acele farmacii independente incluse in programul Vivat vor pune la dispozitia clientilor accesul contra cost la trusa Vivat.

Nu intelegeti pe deplin avantajele programului Vivat?

Explicatiile urmatoare ar trebui sa va clarifice nelamuririle. In primul rand, farmaciile „partenere” se bucura de anumite facilitati din partea distribuitorului principal, acestea fiind traduse prin intermediul discount-urilor generoase. Ei bine, reducerile si promotiile se rasfrang si asupra clientelei, mai precis asupra consumatorului final. Acesta este principalul motiv pentru care trusele Vivat au devenit atat de virale. Pretul pe care ele il afiseaza este cu mult sub pragul impus de celelalte farmacii, ceea ce atrage iremediabil clientii deja fideli ai farmaciei respective.

Mai mult decat atat, distribuitorul care a adus pe piata conceptul Vivat se asigura de faptul ca farmaciile angrenate in programul sau vor aduce in fata clientilor numeroase surprize, materializate fie printr-un discount la produsele solicitate, fie printr-un concurs cu premii substantiale, gata sa ii incante pe cei care pasesc pragul farmaciilor.

Nu in ultimul rand, trusa Vivat intruchipeaza avantajul majoritar al acestui concept. Argumentul este unul facil de inteles si se raporteaza la modalitatea in care trusa este prezentata. In farmaciile partenere veti identifica un spatiu special amenajat in care sunt expuse trusele Vivat, in compania lor gasindu-se anumite pliante explicative, gata sa lamureasca si cel mai nestiutor client. In plus, prin achizitia trusei Vivat dumneavoastra va asigurati de faptul ca intrati in posesia celor mai elementare produse, medicamente si suplimente ale sezonului – un adevarat suport pentru sanatatea personala si a familiei!

About Diana Sandu