Don't Miss

Ventilatorul, argumentul ideal pentru trecerea peste sezonului calduros

By on iunie 5, 2017
ventilator camera

Sezonul calduros se apropie cu pasi repezi si orice om cu siguranta are in vizor sa isi ofere confortul si starea de spirit adecvata pentru a petrece timpul cum se cuvine la nivelul locuintei sale sau dupa caz, in diferite spatii special amenajate pentru recreere si divertisment.

Daca vorbim de propria noastra locuinta, aici avem o sumedenie de modele de instalatii si sisteme de climatizare care sa ne ajute sa trecem cum se cuvine peste anotimpul secetos.

Desigur, aducem in discutie in prima instanta un ventilator de camera, care este un accesoriu mult mai practic decat o instalatie de aer conditionat din mai multe puncte vedere.

In primul rand, ne raportam la costuri, iar cel mai bun ventilator de camera nu valoreaza mai mult de cateva sute de lei, in timp ce o instalatie de aer conditionat ne poate afecta chiar si veniturile lunare pe care le obtinem!

In al doilea rand, desigur, ne raportam la depozitare si spatiul alocat unui asemenea accesoriu, iar din nou ventilatorul de camera are prioritate, deoarece propune de la sine dimensiuni reduse, fata de instalatia de aer conditionat, care necesita un spatiu special alocat.

Si nu in ultimul rand ne raportam desigur la actiunile ce au la baza mentenanta sau intretinerea unor astfel de mecanisme si din nou aici un ventilator de camera se remarca printr-o usurinta extraordinara in intretinere si folosire, pe cand erorile unei instalatii de aer conditionat sunt mult mai numeroase.

Daca ne raportam la factorul timp, instalatia de aer conditionat  atrage de la sine si consumarea unor sume de bani inutile, periodic, lucru pe care cu siguranta nu ni-l dorim.

Insa, inovatia si progresul tehnologic absolut aduc de la sine si variante inovative de climatizare care sa ne aduca in discutie confortul chiar si in aer liber!

Stiai ca exista ventilatoare cu pulverizare de apa, capabile sa ne ofere cele mai bune conditii de a petrece timpul in aer liber fara sa suferim de cald?

Aceste ventilatoare au un principiu cu adevarat revolutionar de functionare, aducand in discutie absorbirea caldurii din mediul inconjurator si transformarea sa in vapori de apa, care sa ajute la racorire si relaxare.

Mai mult decat atat, asemenea mecanisme aduc in discutie si ferirea de praf, sau diferite insecte care se pot afla in raza de actiune, pe timpul sezonului estival.

Consulta acum mediul online si echipeaza-ti fie casa, fie gradina cu cel mai bun ventilator, accesand comparatoarele de preturi pentru a intra in posesia celor mai bune oferte si modele existente pe piata.

poza: independent.co.uk

About Diana Sandu