Don't Miss

Un ondulator profesional, accesoriul pentru femeile care stiu ce vor!

By on aprilie 18, 2017
ondulator conic profesional

Atunci cand reperati pe strada o femeie frumoasa cu siguranta va ganditi care este secretul unei intretineri corporale adecvate si a unei tinute de invidiat.

Femeile tin foarte mult la aspectul lor facial, in special la felul in care este aranjat parul, dar si la volumul sau.

Moda nu este decat o confirmare a propriei personalitati, iar in acest moment designerii vin si propun coafiuri care mai de care mai diverse, insa atunci cand vine vorba de iesire in decorul social, buclele neglijente si parul drept sunt principalele alegeri de aranjare al parului pentru toate doamnele.

Pentru acest lucru este nevoie de accesorii ideale care pot fi operabile usor si care sa asigure un aspect de neuitat intr-un timp foarte scurt, mai ales daca suntem presati.

Un ondulator profesional de forma conica raspunde la toate aceste provocari, un accesoriu indispensabil din suita feminina pentru un aspect de neuitat.

Care este insa criteriul dupa care ar trebui sa alegem cel mai bun ondulator?

Este evident ca anumite caracteristici pun in valoare cele mai bune ondulatoare conice, iar principalele sunt lungimea baghetei, materialul de confectionare si functiile de care dispune.

Lungimea baghetei este acea caracteristica  care tine de lungimea firului de par, iar daca vreti cele mai bune rezultate, dimensiunile vor conta cu siguranta.

Daca aveti un par lung si des atunci o bagheta cu o lungime intre 15-20 cm este ideala,  iar daca aveti un par cu o lungime medie sau mica, atunci cele cu o lungime de pana in 15 cm ar fi perfecte.

Bagheta asigura de asemenea si o operare precisa mai ales in cazul in care firul de par este scurt si vreti sa stea intr-un anumit fel.

Invelisul vine si completeaza perfect caracteristica de mai sus, avand atat rol de protectie asupra firului de par cat si de influenta asupra modului de lucru.

Cele mai bun ondulator are un invelis ceramic, care furnizeaza ioni negativi, ferind parul de electrizare si aspect inestetic.

De asemenea, pentru par des, rezistent sau aspru cele din titan sunt recomandate asigurand o protectie ideala a firului de par, oferindu-i un aspect mai matasos.

Nu trebuie uitat nici ondulatoarele conice cu invelis din turmalina care asigura o temperatura de lucru adecvata si o protectie la nivel ridicat al firului de par.

In final ceea ce conteaza este usurinta in utilizare, functiile si lungimea cablului de alimentare care asigura o operabilitate usoara.

Un sistem de siguranta bine articulat si  si o forma pivotanta a manerului vor ajuta la o manevrare adecvata.

Date fiind aceste informatii, va invitam sa va orientati atentia la un ondulator profesional care sa respecte toate aceste criterii cu desavarsire iar doua din cele mai bune solutii sunt de departe in opinia cumparatorilor Remington Pearl Wand Ci95 si Philips ProCare HP8619/00 care va vor furniza cele mai bune rezultate in materie de ingrijire al parului.

 

About Diana Sandu