Don't Miss

Un nou inceput

By on ianuarie 12, 2016
persoana ganditoare

Daca am avut noroc, sfarsitul anului ne-a adus pe pozitiv situatia financiara / economica anuala. Da, criza si-a facut de cap, dar nu numai ca nu ne-am scufundat cu totul, bilantul ar putea fi mai bun decat unii ar vrea sa ne faca sa credem. Exista o tendinta de a dramatiza orice situatie, de a exagera si de a vedea totul in negru. Televiziunile in special se intrec in a prezenta dezastruos realitatea si insasi viata noastra. Se mai mira cineva de starea psihica generala a societatii ?!

Sa revenim cu picioarele pe pamant. Nu este niciun razboi, nu am avut parte, din fericire, de niciun dezastru natural, ci de fapt o ducem destul de bine. Ce sa mai spuna japonezii ? Am uitat oare cu totii cu cata demnitate au reactionat acestia ? Este mai greu decat anii trecuti, dar se pare ca acum platim pentru confortul iluzoriu in care am trait atunci, asa ca sa ne calmam si sa ne vedem de planurile noastre, ignorand corul de vaicareala generala.

Nu e cazul sa stam in expectativa, luam pozitie si sa vedem ce e de facut. Ati primit cumva o prima de Craciun ? Daca da, poate e momentul potrivit sa facem ceva imbunatatiri. O investitie buna este una a carei valoare va fi recuperata in timp – de exemplu termoizolarea cladirilor. O parte a procesului consta in izolarea ferestrelor, ce se realizeaza prin montarea unor rulouri exterioare. Cea mai buna parte a initiativei este ca efectul va fi vizibil atat vara, cat si iarna. Izolatia pe care o ofera rulourile este dubla, pastrand temperatura interiorului constanta, vara protejand chiar si de lumina excesiva.

In fine, pana sa ne grabim sa cumparam un set de rulouri exterioare ar trebui sa mai aruncam o privire asupra unei alte posibile imbunatatiri a confortului familiei. Achizitia usilor de garaj, sau automatizarea portilor este la fel de imbietoare. Asigurarea unei calitati superioare, odata cu un pret corect si montarea profesionala sunt trasaturile care fac dintr-o cea mai buna alegere. Faceti-va un cadou de sfarsit de an, dar mai ales, faceti un cadou intregii familii.

About Diana Sandu