Don't Miss

Tu stii cum sa te imbraci cand mergi la serviciu?

By on august 20, 2014

Imaginea ta are un rol considerabil in obtinerea unei reusite pe plan profesional!

Se pare ca femeile sunt judecate dupa modul in care se imbraca, fiind atrase mai mult de tendintele modei decat dupa regulile de la serviciu. Daca vrei sa te faci remarcata la serviciu, insa nu prin modul acela de a purta fuste scurte, decolteuri sau pantaloni scurti, atunci ia atitudine. Asta nu inseamna ca trebuie sa adoptam un stil fad care sa ne imbatraneasca. Orice tinuta poate fi personalizata cu ajutorul accesoriilor, o esarfa, ori o poseta va scoate cu siguranta din anonimat. Cel mai important e sa va imbracati conform cu postul la care vreti sa ajungeti, nu la cel pe care il aveti deja.

Nu purta haine sau accesorii cu marca la vedere si mai ales sa nu te incarci cu prea multe bratari si cercei lungi care fac zgomot. Este foarte important sa iti alegi hainele dupa personalitatea ta si sa ai mare grija ca hainele sa fie aranjate, calcate.

Pe langa tinuta, conteaza foarte mult si machiajul, binenteles daca vrei sa creezi o impresie buna. Cand esti la lucru machiajul trebuie sa fie natural si proastat, foloseste produse de calitate pentru a putea pastra un look proaspat.

In concluzie, machiajul si aspectul tau fizic joaca un rol esential in crearea unei bune impresii.

About Diana Sandu