Don't Miss

Trandafirul, floarea iubirii eterne

By on octombrie 17, 2017
Trandafir

Nuntile anului 2018 vor deborda de o eleganta clasica si vor fi imbogatite cu mult glamour si accente dramatice. Din arsenalul nuntii perfecte a anului viitor vor fi nelipsite locatiile speciale, stilul retro – daca si mirii il prefera, culorile tari dar si nuantele pastel, insa si aranjamentele florale deosebite, mari si elegante. Florile au fost dintotdeauna un element extrem de important in ceea ce priveste decoratiunile pentru nunta si fie ca optam pentru aranjamente fine si delicate, fie ca alegem aranjamente mari, opulente, ele vor fi intotdeauna in tendinte.

Pentru 2018,  floarea preferata pentru nunti va fi din nou elegantul trandafir. Mirii care isi gandesc inca de pe acum cele mai fine detalii legate de apropiata lor nunta, pot opta pentru aranjamentele florale special gandite si executate.. Viitorii miri vor putea gasi aranjamente florale superbe ce au in centru clasicii si mereu elegantii trandafiri, dar si alte variante florale ce ii pun in evidenta. Pachetele pregatite special pentru nunti sunt organizate pe doua categorii. Pe de o parte, exista aranjamente florale cu preturi adecvate si nuntilor care nu beneficiaza de un buget foarte mare pentru aranjamentele florale – aranjamentele din aceasta categorie sunt realizate din trandafiri, dar si gerbera, garoafe, crizanteme, feriga si beargrass.

Pe de alta parte, pentru o viitoare familie ce prefera sa puna un accent mai mare asupra temei florale a nuntii exista si categoria ce mizeaza pe aranjamente realizate din trandafiri, gerbera, garoafe, crizantema, feriga, beargrass, frezii si lisiantus. Ambele categorii cuprind realizarea aranjamentelor care vor infrumuseta nunta dupa un design personalizat in urma discutiei cu mirii. Pentru un buget cuprins intre aproximativ 1469 RON si 2290 RON, viitorii miri pot avea parte de un pachet ce cuprinde aranjamentele florale de pe masa de prezidiu si de pe mesele invitatilor, lumanarile, buchetele nasei si miresei, dar si vasele si accesoriile in care vin florile. In plus, pachetele mai scumpe cuprind si cocardele si corsajele.

Oricare ar fi bugetul dedicat partii estetice a nuntii, decorarii locatiei care va trebui sa arate perfect, la fel ca si cei doi miri in cea mai speciala zi din viata lor, floraria este locul care cu siguranta se va implica in reusita 100% a evenimentului. Inca de la conceperea aranjamentelor florale si pana la livrarea si instalarea lor la restaurantul unde va avea loc evenimentul mult asteptat, serviciile vor fi de cea mai buna calitate, astfel incat mirii nu vor avea de ce sa isi faca griji in privinta acestui aspect. Maestrii florari sunt gata sa brodeze cele mai frumoase povesti din flori, adevarate feerii care sa uimeasca invitatii si sa creeze un decor pe care nici invitatii dar nici mirii nu il vor uita.

About Diana Sandu