Don't Miss

Tactici pentru pasionatii de jocuri

By on august 11, 2017
Tactici

Pentru cei care sunt impatimiti de jocurile online, sa castige o suma cat mai mare de bani este scopul pentru care se aseaza la masa de joc. Incepatori sau cu experienta, jucatrii cauta cele mai bune tactici de joc care sa le asigure castigul.

Este evident ca nu exista o formula magica, care sa asigure castigul unui jucator, si nici formule matematice aplicabile garantate, chiar daca unii s-au straduit sa faca diverse calcule care sa-i ajute sa obtina marele castig. Cu toate acestea, pe langa o cunoastere cat mai buna a regulilor jocului, este bine ca jucatorul sa tina cont de cateva tactici deja recunoscute, menite sa-l ajute in castigarea potului cel mare.

Astfel, una dintre cele mai simple si cunoscute strategii este aceea de a dubla atunci cand pierzi. De exemplu, daca la un joc de ruleta pariati 1 pe rosu, trebuie sa pariati 2 daca iese culoarea neagra. Daca iese aceeasi culoare de negru, trebuie sa dublati la 4 si tot asa. Este adevarat insa ca multe cazinouri interzic sa pariezi de prea multe ori pe aceeasi culoare si, de asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca, daca pierdeti, e posibil ca suma pierduta sa fie destul de mare.

O alta tactica ar fi aceea de a creste cu 1 suma pariata atunci cand ati pierdut si sa o scadeti cu 2 atunci cand castigati. De exemplu, daca porniti cu un pariu de 1 trebuie sa pariat iar 1 atunci cand castigati si sa pariati 2 atunci cand pierdeti. Apoi, daca pierdeti pariati 3, daca insa câstigati, reveniti la 1 si tot asa.

Exista si tactica de anulare a cifrelor, bazata pe un algoritmrepetat pana cand toate cifrele sunt eliminate. De exemplu, daca aveti o serie de cifre 2-2-2-2-2, trebuie sa pariati suma dintre prima si ultima cifra, in cazul de fata 4. Atunci cand castigati, eliminati aceste doua doua cifre, iar daca pierdeti, aceasta cifra trebuie adaugata la serie, care va devein 2-2-2-2-2-4, si tot asa.

Aplicand aceste strategii si avand totodata si un pic de noroc, este foarte probabil ca mult doritul castig sa nu va ocoleasca.

About Diana Sandu