Don't Miss

Statiunea Mamaia a fost suprasolicitata de 1 mai

By on iunie 8, 2015
mamaia

Se pare ca si anul acesta de 01 mai statiunea estivala Mamaia va deveni neincapatoare! O multime de turisti, in special tineri, au inceput deja sa-si caute locuri de cazare Mamaia pentru deschiderea oficiala a sezonului estival – 01 mai! La cea mai  care cautare, conduc detasat apartamentele din zona Nordica a statiunii, de fapt apartamentele in general. Acestea sunt cele mai dorite de catre cei care isi vor petrece 01 mai-ul la mare. Preturile variaza si ele in functie de zona. Apartamentele situate in Mamaia Nord vor fi mai scumpe ca cele din partea de Sud datorita faptului ca in partea Nordica se afla cele mai multe cluburi de noapte si cele mai apreciate locatii : terase, restaurante, etc.

Autoritatile din orasul Constanta ne promit ca vom avea o multime de surprize : de la invitati surpriza in cluburi , concerte cu artisti deosebiti, dj renumiti pana la o alta imagine a statiunii! Renovarile si lucrarile de modernizare a statiunii vor fi gata pana la data de 01 mai si cei care vor ajunge in Mamaia se vor putea bucura de rezultate!

Daca vrei sa vii cu gasca in Mamaia in aceasta vara cel mai bine ar fi sa iti rezervi locul din timp caci se preconizeaza o perioada super aglomerata in statiune in acea perioada. Profita de ofertele de cazare Mamaia 2015 si alege-o pe cea potrivita pentru tine! Daca consideri ca nu te avantajeaza un apartament ai de unde alege. Poti opta pentru o vila, pentru o pensiune ( cazare+masa incluse) sau pentru hotel. Trebuie totusi sa stii ca la hotel vei plati sume mult mai mari si nu prea este negociabil pe cand la o vila, pensiune sau apartament, daca ai aptitudini de negociator iti poti scoate un pret bun.

Pregateste-te de distractie! Anul acesta va fi incendiar in deja binecunoscuta statiune estivala Mamaia!

About Diana Sandu