Don't Miss

Sinaia, o statiune de vis de pe plaiurile romanesti!

By on iunie 9, 2016
sinaia

Ai chef sa pleci pentru cateva zile de acasa? Sa uiti de griji si probleme si sa te relaxezi alaturi pe familie sau prieteni? Perioada anului in care ne aflam este ideala pentru plimbari in aer liber la munte, pentru drumetii prin padure sau un picinic in aer liber. Una dintre cele mai frumoase si cautate statiuni montane de la noi este Sinaia. Intradevar gasesti acolo niste peisaje superbe care te pot deconecta macar pentru cateva momente de la viata stresanta din ziua de azi.

Pentru a petrece un sejur reusit si ieftin, avantajos acum la munte tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi unitatea de cazare Sinaia dintre sutele de oferte afisate pe site-urile de turism. Preturile sunt extrem de bune , cum se intampla de fiecare data inainte de sosirea sarbatorilor cand parca explodeaza. Proprietarii unitatilor turistice incearca sa-si atraga oaspeti indiferent de perioada anului si de aceea exista anumite luni in care tarifele de cazare parca intra la apa.

Asa se intampla si in luna aceasta, cel putin pana pe 20 noiembrie. Poti gasii oferte incepand cu 70 lei/noapte/camera dubla la o pensiune de 3 margarete, poti gasii si mai ieftin insa in conditii mai putin confortabile sau mai scump la locatii de lux de 4 sau 5 stele/margarete.

In Sinaia sunt si cateva obiective turistice care merita vizitate printre care amintim : Castelul Peles, Castelul Pelisor, Casa Memoriala George Enescu, Casinoul, Manastirea Sinaia. Din pacate, potrivit unui publicat de presa in perioada 06-30 noiembrie Castelul Peles va fi inchis vizitatorilor deoarece in aceasta perioada a anului se desfasoara programul de curatenie generala si conservare.  Oricum ,restul obiectivelor turistice din Sinaia raman deschise publicului si sunt la fel de interesante ca si Castelul Peles.

Daca credeti ca aveti timp si posibilitati ar fi pacat sa ratati un sejur in Sinaia in aceasta perioada. Cu siguranta veti petrece cateva zile minunate in natura si va veti reincarca bateriile . plus ca o veti face la tarife de cazare foarte foarte mici !

About Diana Sandu