Don't Miss

Sfaturi pentru gospodine – aranjarea unui dormitor impecabil

By on noiembrie 21, 2015

Chiar cand gasiti lenjeria perfecta pentru dormitor exista cateva sfaturi care va ajuta sa puneti in valoare designul camerei si sa aranjati patul mai usor si repede. Dupa ce ati ales o lenjerie de pat de calitate, care are toate trasaturile ce va vor oferi confort si relaxare puteti adauga accesorii sau puteti aranja patul intr-un anumit fel incat sa aveti mereu un mediu proaspat pentru odihna. Aceste recomandari sunt foarte utile mai ales daca trebuie sa repetati operatiunea aranjarii patului de mai multe ori in cazul in care aveti copii, musafiri sau daca detineti o afacere ce implica o pensiune sau un mini hotel pe care il administrati chiar dumneavoastra.

De multe ori acoperirea pilotei cu cearceaful special conceput poate dura mult timp si exista sansa sa va enervati pe parcurs. Pentru a rezolva aceasta problema in mai putin de doua minute intoarceti cearceaful pe dos si prindeti colturile alaturate ale paturii sau pilotei. Scuturati de doua ori si aceasta va fi perfect acoperita. Pentru un aspect luxos, care sa imbie la relaxare, acoperiti intotdeauna patul cu o cuvertura speciala. Aceasta va proteja asternuturile de praf si lumina, prelungindu-le viata. O alta varianta pentru a obtine un aspect impresionant este sa combinati texturi de materiale, de exemplu asternuturi fine din bumbac, de culoare alba cu paturi pufoase bej sau in alte culori pale.

Pentru a avea mereu cearceafuri netede, moi si parfumate folositi la spalare un balsam special pentru lenjerii pat. De asemenea, este bine ca macar de doua ori pe an sa spalati cearceafurile la o curatatorie specializata. Veti constata ca dupa aceea asternuturile devin ca noi. Iar pentru un plus de rasfat schimbati asternuturile vineri seara si culcati-va dupa o baie relaxanta. Nimic nu se compara cu senzatia de a incepe weekendul trezindu-va in asternuturi curate si de a lua micul dejun in pat.

About Diana Sandu