Don't Miss

Sfaturi pentru a deveni propriul erou

By on august 14, 2018

Povestea roului nu s-a schimbat de mii de ani. Din cele mai vechi timpuri, traditiile si cultura noastra venereaza mitul eroului intr-o misiune. Un erou isi paraseste casa, se confrunta cu provocari, triumfa si, de o bicei, se intoarce acasa ca barbat sau femeie schimbat.

Un erou este lipsit de forma si dincolo de timp; nevoia umana pentru eroi depaseste toate culturile.

1.Nevoia pentru o poveste

Ceea ce ii face eroi de neuitat nu este forta acestora, ci mai degraba vointa lor. Noi admiram capacitatea lor de a depasi infrangerea si de a persevera. Cand ii urmarim, devenim temporar ei. Ce face un erou atat de neinvins? Raspunsul este simplu. O poveste. Nu doar o poveste, ci una care implica o cale profund personala pe care individul o face singur. Fiecare obiectiv, fiecare pas, de fiecare data cand cadeti, este vazut intr-un context mai mare.

2.Focusare mai degraba decat reactie

Cand ne uitam la imaginea mai larga a vietii noastre, vedem plusurile si minusurile ca parte a calatoriei. Evitam sa ne concentram atentia asupra obiectivelor separate si sa ne concentram atentia asupra unui milion de sarcini diferite. In loc sa reactionam doar la evenimente, ne pastram atentia.

3.Cum sa gasesti povestea ta

Primul pas este deficirea a ceea ce este cel mai important. Cea mai puternica schimbare vine inttodeauna din cele mai simple lucruri.  Sunteti deja un erou. Trebuie doar sa va creati povestea si sa o traiti.

 

 

About Diana Sandu