Don't Miss

Servicii de curierat adaptate cerintelor dumneavoastra

By on noiembrie 8, 2015
servicii de curierat

„Daca doriti sa trimiteti un colet in strainatate nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta granitelor sau a pretului pe care trebuie sa il platiti pentru ca acesta sa ajunga in siguranta si in timp respectabil la destinatie.

Firma noastra de curierat se asigura ca toate coletele pe care doriti sa le trimiteti in strainatate sa ajunga in cea mai buna stare si sa se incadreze in perioada de timp prevazuta in pachetul de servicii. Pentru ca performantele sunt extrem de importante pentru firma noastra, am incheiat parteneriate cu o serie de firme din sectoare diferite care sa ne ajute sa avem o clientela cat mai satisfacuta de serviciile noastre de curierat.

Pentru a ne plia pe cerintele pietei ne-am adaptat serviciul de curierat international structurandu-l pe doua tipuri: EXPRESS si STANDARD, adresandu-se atat persoanelor juridice cat si fizice. In cadrul serviciului de curierat standard  termenul de livrare poate ajunge si pana la 56 de ore in timp ce in curieratul express face livrari in maxim 48 de ore, pe teritoriul Uniunii Europene. Tarifele in ceea ce priveste ambele moduri de curierat le gasiti pe adresa noastra de internet sau ne puteti contacta telefonic pentru a afla mai multe detalii.”

Ce spuneti, merita incercat?

About Diana Sandu