Don't Miss

Semne la care sa fiti atenti atunci cand cumparati o locuinta – II

By on martie 13, 2020
Semne la care sa fiti atenti atunci cand cumparati o locuinta - II

Daunatori pesky
Vrei sa fii singurul care ocupa casa pe care o cumperi. Nu vreti sa o impartiti cu termitele si alte insecte, care pot compromite serios integritatea structurii casei dvs.

O simpla inspectie efectuata de un profesionist instruit ar trebui sa va poata oferi linistea ca locuinta pe care o cumparati nu are probleme cu daunatorii.

Mirosuri neplacute, in interior si in exterior
Nasul stie multe cand vine vorba de starea unei case. Mirosul de prajituri proaspat coapte la o casa deschisa este placut, dar mirosurile musculoase, gazoase, fumuroase sau nocive nu sunt si ar putea masca o problema mai mare.

In cazul locuintei prezentate mai sus, deteriorarea matritei este evidenta. Cu toate acestea, uneori cumparatorii trebuie sa se bazeze pe simtul mirosului lor pentru a sti daca ceva este putin „oprit” in ceea ce priveste casa in care fac turul. Ai incredere in instinctele tale daca ceva nu miroase corect.

Cea mai frumoasa casa de pe cel mai rau bloc
Nu cumparati doar o casa, ci cumparati un cartier. O casa care a fost reabilitata si care este acum cea mai frumoasa casa dintr-un cartier in care alte case au nevoie de ceva TLC poate indica o oportunitate imensa de investitii, SAU cartierul s-ar putea dovedi rau famat. Reveniti de mai multe ori in diferite momente ale zilei pentru a obtine un adevarat sens pentru cartier.

About Diana Sandu