Don't Miss

Ryanair a semnat un nou parteneriat cu platforma ISANGO

By on mai 23, 2016
ryanair

Compania aeriana low cost Ryanair a semnat un parteneriat cu portalul de calatorii isango.com, care ofera informatii despre atractii turistice si activitati de recreere din peste 50 de tari din intreaga lume. Pasagerii operatorului aerian Ryanair vor avea acces la peste 2000 de destinatii ce vor fi rulate cu bilete de avion ieftine. Pentru serviciile de early booking achizitionate din cadrul platformei online isango.com, clientii Ryanair vor beneficia de reduceri importante la biletele de avion si vor avea acces la cele mai noi informatii despre destinatiile unde doresc sa calatoreasca.

Purtatorul de cuvant, Stephen McNamara, a declarat ca Ryanair va oferi cele mai ieftine zboruri europene in vara 2016, iar clientii vor primi discount-uri care sa ii motiveze sa calatoreasca mai mult. Reducerile sunt aplicate numai pentru clientii care achizitioneaza biletele de avion Ryanair din cadrul portalului de calatorii isango.com. Conducerea isango a declarat ca toti pasagerii vor gasi in cadrul platformei cea mai mare selectie de destinatii europene, cele mai populare atractii turistice, dar si informatii culturale ale fiecarei destinatie.

Majoritatea reducerilor practicate sunt pentru participarea la evenimente europene importante. Pentru Bike Tour in Madrid, pretul biletului de avion oferit de Ryanair este de 18.14 lire, reducerea fiind de 50%. Un adult va plati pentru a ajunge la Papal Audience Tour din Roma suma de 29.69 de lire, iar un copil, 26.22, economisind astfel aproximativ 6 lire. Preturile sunt ceva mai mari pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente europene, Stonehenge Tour din Londra, unde un adult va plati 42 de lire, iar un copil 33.80, beneficiind astfel de o reducere cuprinsa intre 3-5 lire.

Ryanair este o companie aeriana irlandeza ce opereaza bilete de avion in regim low cost. Cu sediul central in Dublin, companie are o flota de peste 290 de aeronave Boeing 737 – 800, iar in anul 1997 a inceput dezvolarea modelului de zboruri business low cost, la nivel european.

About Diana Sandu