Don't Miss

Protectie completa la domiciliu cu sistemul Nest

By on ianuarie 26, 2018
Sistem de securitate

Sistemul de alarma Nest Secure se mandreste cu faptul ca este proiectat in jurul dvs. si al familiei dvs., mai degraba decat pentru intrusi. Este usor de instalat si ofera multa protectie.

Sistemul vine cu un Nest Guard, un Nest Detect si un Nest Tag si fiecare lucreaza fara probleme cu aplicatia mobila a Nest. Daca alarma se stinge, Nest trimite o alerta telefonului dvs., unde puteti vedea ce a declansat alarma si pentru a putea crea un videoclip pentru a trimite la politie.

Deci, cum functioneaza?

Senzorii Nest Detect pot fi instalati pe ferestre si usi, astfel incat sa stiti cand se deschid. Ei pot fi montati si pe perete pentru a detecta miscarea intr-o camera. Garda Nest este o mica statie centrala care vine complet cu o alarma, tastatura si senzor de miscare.

Pastrati acest hub de securitate aproape de usa din fata, unde puteti sa il porniti sau sa il dezactivati cu un cod de trecere sau utilizand eticheta Nest. Acest lucru permite, de asemenea, intrarea  vizitatorilor etichetati de dumneavoastra, chiar daca nu sunteti acasa.

About Diana Sandu