Don't Miss

Prin ce se diferentiaza creditul rapid de cel bancar?

By on mai 28, 2016
credit online

Cel mai simplu raspuns ar aduce in prim plan institutiile financiare nebancare (IFN), chiar daca si bancile obisnuiau sa ofere astfel de imprumuturi. De ce apeleaza oamenii care parcurg un impas financiar la alternativa oferita de o institutie financiar nebancara? Raspunsul este unul usor de argumentat, iar primul indiciu solid rezida in conditiile minime impuse la acordare, spre deosebire de tacticile pe care le abordeaza bancile atunci cand ne gandim la imprumuturi de scurta durata.

Avantajele creditului rapid

Multe la numar, mai ales daca luam in calcul faptul ca anumite persoane pot parcurge momente financiare cu adevarat tensionate in viata lor. Primul avantaj este justificat de perioada minima de acordare, care poate atinge chiar pragul de 24 de ore, lucru total neobisnuit pentru o banca. De asemenea, procedurile de acordare a imprumuturilor nu sunt la fel de stricte, pentru demararea unei astfel de solicitari avand nevoie doar de un act de identitate, de o adeverinta care sa justfice faptul ca puteti achita ratele stabilite, dar si de o varsta care sa depaseasca pragul de 18 ani.

In continuare ne vom raporta la un alt avantaj pe placul publicului contemporan, respectiv posiblitatea de a obtine un credit online, lucru care iese din discutie in momentul in care vizati o autoritate bancara pentru a obtine suma respectiva de bani. Daca nu doriti sa pierdeti foarte mult timp cu pe drumuri, alergand dupa acte si efectuand numeroase vizite la ghisee, atunci IFN-ul pare a fi solutia optima pentru obtinerea unui sprijin financiar.

Nu in ultimul rand, amintim in lista avantajelor faptul ca nu aveti nevoie de garantii ori de giranti pentru a obtine un imprumut rapid, mai ales ca sumele maxime la care pot ajunge solicitarile se invart in jurul maximului de 5000 RON.

Conditiile adoptate pentru finantarea rapida

Asa cum am precizat, ele nu sunt multe la numar insa merita a fi amintite pentru a face o comparatie cu solicitarile inaintate pentru intocmirea dosarului de imprumut bancar. Cand vorbim despre credite nebancare, lejeritatea procedurii de obtinere a imprumuturilor este aspectul care atrage tot mai multi adepti, ei alegand sa plateasca o dobanda mai mare decat cea solicitata de banci, tocmai pentru a-si satisface nevoile financiare intr-un timp mult mai scurt. Din lista conditiilor prea putin selective amintim implinirea varstei majoratului si nedepasirea pragului de 70 de ani, dar si adeverinta de venit ce poate veni ca o completare la o solicitare financiara mai mare.

Care sunt pasii procedurii de aplicare la finantarile oferite de IFN-uri?

Primul pas ar fi acela de a alege, dintr-o paleta mai mult decat vasta, oferta favorabila nevoilor personale. Pentru o astfel de decizie va puteti consulta fie cu membrii familiei care au mai trecut prin aceste situatii, fie cu un consultant din domeniul financiar. Dupa efectuarea deciziei, vine momentul in care trebuie sa completati formularul virtual, dar si discutia cu un operator al societatii. In urma discutiei propriu – zise veti primi acceptul sau refuzul companiei in privinta imprumutului solicitat.

About Diana Sandu