Don't Miss

Prevenirea infectiilor urinare cu ajutorul merisorului de padure

By on mai 17, 2015
merisor de padure

Foarte des intalnite la femei, infectiile urinare reprezinta o afectiune cu efecte foarte neplacute, care odata instalate, manifesta tendinta de a revenit periodic. In centrul acestui articol va sta merisorul, frunct de padure ce se bucura de atentia a numeroase cercetari medicale pentru calitatile sale de vindecare si prevenire a infectiilor urinare, precum si de capacitatea acestuia de a le elimina definitiv. Merisorul ocupa un loc de frunte in lumea remediilor naturiste, prezentand foarte putine contraindicatii, produsele ce au la baza merisorul fiind considerate a fi foarte sigure si eficiente in tratarea si ameliorarea infectiilor produse in cadrul tractului urinar.

Cand vorbim de infectiile urinare, avem in vedere cel mai adesea bacteria Escherichia coli (E. coli), din vina careia apar infectiile urinare. Cele mai noi cercetari in domeniu sustin ca sucul de merisor face urina mai acida, devenind in felul acesta mai ostila mentinerii acesteia in tractul urinar. Nu este singura parere in domeniu, alte cercetari punand efectele benefice pe seama antioxidantilor prezenti in fruct, in vreme ce altele sustin ca sucul de merisor ingerat duce la formarea unui strat alunecos pe peretii tractului digestiv, impiedicand bacteria E. coli sa se instaleze si inmulteasca.

In afara de fructele proaspete, care din pacate nu sunt accesibile oricui, avand in vedere zonele de crestere, merisorul ajunge in casele noastre sub forma de tablete sau de suc; oricum ar fi, merisorul si-a dovedit utilitatea in prevenirea, tratarea si ameliorarea infectiilor urinare. Noi spunem ca produsul cel mai indicat mai ales in prevenirea infectiilor urinare este Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products. Produsul Aloe Berry Nectar are la baza gelul aloe vera, cu proprietatile sale binecunoscute, si asupra carora nu ne vom opri acum, alaturi de sucul de afine si merisor de padure. Aloe Berry Nectar spunem ca este bine a se consuma preventiv, fiind excelent in prevenirea unor probleme medicale precum colici biliari sau renali, infectii urinare, etc…

About Diana Sandu