Don't Miss

Preturile garsonierelor din orasul Ploiesti

By on octombrie 3, 2016
ploiesti

Atunci cand cautati sa faceti o investitie profitabila cu bani putini, este foarte bine sa cumparati garsoniere. In primul rand pentru ca sunt cele mai cautate pentru inchiriere de catre tineri, pentru ca ei sunt cei care cauta sa inchirieze apartamente, si ei cauta ceva avantajos, pentru moment, pentru ca nu vor sa depinda de o proprietate de care sunt legati fie printr-un credit, fie prin faptul ca nu mai pot sa o vanda in timp util pentru a putea sa ia decizii spontane, atunci cand se ivesc ocazii sau oportunitati.

Iar pentru ei o garsoniera este spatiul perfect pentru ceea ce ei au nevoie. Suprafata este mai mult decat suficienta, are tot ce e nevoie: o camera, o bucatarie, o baie si cateva spatii de depozitare. Ba, de cele mai multe ori, este si un balcon mai mult decat spatios. Toate acestea insumeaza un numar de metri patrati care poate fi usor incalzit cu fonduri putine. In fond, nu au ce face cu un spatiu mai mare.

Pentru ca este o cerere destul de mare pentru inchirierea acestui gen de locuinte, este foarte bine sa cautati garsoniere de vanzare in Ploiesti, la agentia de imobiliare Marshall. Aveti o varietate mare de garsoniere, insa nu orice garsoniere, ci doar garsoniere confort 1, care au o suprafata destul de mare si care sunt decomandate sau semidecomandate. Unele dintre ele sunt chiar mobilate, pentru ca pentru inchiriere este nevoie ca garsoniera sa fie mobilata. Persoanele care nu vor sa detina o proprietate nu vor sa detina nici mobilier care sa il care dupa ele, si cauta garsoniere gata mobilate, chiar daca asta inseamna sa plateasca o chirie ceva mai mare.

Preturile garsonierelor de vanzare in Ploiesti incep de la 18000 euro si pot ajunge pana la 35000 euro pentru o suprafata considerabil mai mare, diferenta fiind de 10 metri patrati, dar si o zona mai buna, a orasului. Alegeti ceea ce va convine si puteti vinde in cativa ani la preturi mai mari, cand preturile pietei vor creste. Pana atunci faceti un profit din inchirierea ei.

About Diana Sandu