Don't Miss

Pregatirea pentru Revelion – oferte excelente in aceasta perioada pentru Poiana Brasov

By on iunie 6, 2016
poiana brasov

De aproximativ deja o luna s-au afisat pe internet ofertele promotionale de sarbatori ( Craciun & Revelion 2017) si ca de obicei locurile de cazare disponibile la ora actuala sunt destul de restranse. Cei mai multi romanii si-au achizitionat pachetele promotionale in statiunile montane din Brasov si Valea Prahovei.  Statiunea Poiana Brasov a ramas insa vedeta , proprietarii unitatilor de cazare venind cu oferte foarte avantajoase pentru Craciun si Revelionul 2017. Daca vrei sa profiti de cele mai avantajoase preturi ar fi bine sa te grabesti si sa-ti rezervi de acum locul de cazare Poiana Brasov caci, in cel mult 2 saptamanii cu greu vei mai gasii ceva disponibil si pe gustul tau!

In cazul in care nu te pricepi sa cauti pe internet oferte, unitati turistice, etc.  ar fi bine sa apelezi la o agentie de turism. Le poti spune exact conditiile pe care le doresti si ei iti vor prezenta mai multe oferte care se incadreaza cerintelor tale. In functie de preferinte, de clasificarea unitatilor si de servicii preturile pentru o noapte de cazare in perioada sarbatorilor pornesc de la 180-300 lei.

De anul acesta va exista si un autobus special pentru turistii care vor sa ajunga de la Brasov in statiunea montana Poiana Brasov.  Un bilet pentru linia speciala, care va avea numarul 100, va costa 5,5 lei, suma mai mica decat în cazul in care s-ar folosi doua mijloace de transport in comun, respectiv un autobuz din gara pana in centrul orasului (2 lei/bilet) si unul catre Poiana Brasov (4,5 lei/bilet cursa speciala).

Nu mai sta pe ganduri si rezerva-ti acum locul de cazare in Poiana Brasov!! Autoritatile din statiune impreuna cu proprietarii unitatilor turistice va pregatesc o multime de surprize!! Este posibil ca si tarifele de pe partii sa fie micsorate sau , uitati-va atenti la oferte caci unele unitati de cazare ofera discount la serviciile de pe partii in cazul in care alegeti sa va petreceti vacantele la ei!

About Diana Sandu