Don't Miss

Pregatirea parului inainte de a il ondula cu peria rotativa

By on iulie 3, 2018
perie rotativa cu aer cald

Sunt multe modalitati prin care poti optine bucle mari, armonioase si voluminoase. Printre instrumentele care te pot ajuta sa adopti acest stil elegant, se numara si peria rotativa. Folosirea unei perii rotative cu aer cald este una dintre cele mai rapide si mai sanatoase metode de a obtine bucle sau o coafura lejera, cu parul care sa iti cada in valuri pe umeri. O perie rotativa cu aer cald in general nu iti va deteriora parul chiar atat de mult precum o fac alte metode. Astfel, o perie rotativa cu aer cald este un instrument excelent pentru a transforma firele drepte de par in bucle de invidiat sau pentru a transforma buclele naturale, haotice, intr-unele armonioase.

Pregatirea parului pentru ondularea folosindu-te de peria rotativa

Este indicat sa iti speli parul cu un sampon care confera volum si cu balsam. Procesul de ondulare prin care va trece parul tau va fi mult mai usor daca iti pregatesti in prealabil parul prin utilizarea acestor produse care ii confera volum, mai ales daca ai parul in mod natural drept. Aceste produse vor conferi parului tau volum si o textura mai armonioasa.

Pe langa sampon si balsam, aplica si alte produse care confera volum parului tau. Aceste produse vor avea meritul de a iti mentine buclele voluminoase si rezistente dupa ce iti vei ondula parul folosindu-te de peria rotativa. Spray-ul pentru mentinerea texturii, spray-ul pentru volum precum si gelul de amplificare sunt optiuni excelente pentru a conferi volum parului tau. Adaugarea acestor produse incepand cu radacinile parului tau cand acesta este inca umed va permite produselor sa se fixeze in timp ce parul se usuca.

Trebuie sa fii atenta sa distribui aceste produse in mod uniform in parul tau, pulverizand pe fiecare sectiune in parte.

Este indicat, daca nu te grabesti, sa iti lasi parul sa se usuce la aer. Ar trebui sa astepti pana ce parul ti se usuca in proportie de aproximativ 80%. Aceasta metoda de a iti usca parul este una dintre cele mai sanatoase metode, deoarece nu aplici caldura inutila asupra firelor de par. In timp ce parul se usuca la aer, iti poti savura cafeaua de dimineata sau chiar te poti machia, daca obisnuiesti sa faci acest lucru.

Utilizarea unei perii rotative cu aer cald pentru a iti indrepta parul functioneaza cel mai bine daca parul este uscat cam in proportii de 80% atunci cand faci asta.

About Diana Sandu