Don't Miss

Plimbari mai dese cu micutul tau!

By on noiembrie 25, 2015
carucior

Indiferent de vremea de afara, activitatile pe care le organizezi impreuna cu copilul tau sunt prioritare deoarece va relaxeaza si te ajuta pe tine sa-i cunosti cat mai bine personalitatea celui mic. Iesirile sunt sunt activitatile voastra preferate dar transportul copilului va pune unele piedici pentru ca nu ati gasit inca modalitatea ideala si confortabila pentru copilul tau.

Pentru ca la fiecare calatorie utilizati autoturismul familiei indicat este sa vizitati un magazin de scaune auto copii si sa alegeti unul potrivit masinii dumneavoastra si astfel copilul va avea parte de o calatorie protejata si linistita.

Achizitionarea unui scaun auto va usureaza transportul copilului si va garanteaza protectia lui in caz de impact. Datoria scaunului auto, copilul se va simti mai relaxat, nu va mai avea senzatia de rau de masina, privelistea il va incanta si dumneavoastra aveti posibilitatea sa-l supravegheati mai atent prin oglinda retrovizoare.

Alegerea unui scaun auto tine de cateva reguli simple dar foarte importante pentru siguranta si confortul celui mic. Un scaun auto poate fi folosit din primele zile de viata si pana in jurul varstei de 4 ani. Indicat este sa achizitionati un scaun auto care se poate aseza in ambele sensuri de mers, sa fie realizat dintr-un material plastic de calitate, materialul sa aiba fibra naturala si sa fie detasabila si lavabila, totodata scaunul trebuie sa fie reglabil in spatar si manere, flexibil in general pentru ca sa poata fi depozitat usor, centura trebuie sa se inchida in maxim 4 puncte si sa fie potrivita cu masina dumneavostra.

Parintii care si-au achizitionat deja asa ceva precizeza ca preturile cele mai avantajoase le gasiti in magazinele online de scaune auto copii.

About Diana Sandu