Don't Miss

Platile online cu cardul si modul in care acestea ne simplifica programul cotidian

By on august 13, 2015
plati online cu cardul

Au existat momente de cumpana legate de securitatea platilor online cu cardul, in urma carora bancile nationale au fost sigurele care au avut de suferit pentru ca scazuse incredibil de mult increderea clientilor fideli in securitatea si integritatea care ar fi trebui sa fie trasaturile de baza pentru un astfel de transfer. De atunci siguranta mediului online a fost puternic imbunatatita, iar in contextul actual majoritatea persoanelor mizeaza pe transferurile rapide de la distanta pentru a-si putea rezolva problemele financiare, sau pentru a cumpara diverse articole de pe site-urile magazinelor comerciale. Modificarile implementate in segmentul acestor plati online cu cardul se raporteaza in egala masura la eliminarea expunerii directe a utilizatorului, care nu trebuie sa afiseze toate informatiile personale ce detin un caracter confidential, precum datele contului bancar.

Daca va intrebati in ce consta securitatea platilor online si care sunt acele sisteme recomandate pentru transferurile financiare importante va oferim o privire de ansamblu asupra platformei Prioripay. Cel mai usor pas este reprezentat de dechiderea unui cont online, in a carui administrare intervin atat utilizatorul care a solicitat initierea respectivului cont, dar si o echipa de specialisti care se poate ingriji de inchiderea contului in cazurile de urgenta. Utilizarea contului online este reglementata doar de alimentarea acestuia cu finante provenite din unul sau mai multe conturi, in functie de posibilitatile si dorintele fiecarei persoane in parte. Cele doua activitati primare la care va serveste contul online pe platforma Prioripay se rezuma la efectuarea unor plati online cu cardul sau la primirea resurselor financiare de la o alta persoana care utilizeaza la randul ei serviciul Prioripay.

Siguranta si integritatea transferului online suportat de Prioripay sunt sustinute prin prisma faptului ca se afiseaza doar adresa de email sau gmail in momentul in care se efectueaza o tranzactie. Spre deosebire de un alt „guru” international care a castigat adesea simpatia persoanelor care efectueaza plati online cu cardul si anume Paypal, utilizatorii Prioripay dispun de un avantj in plus, fundamentat pe comisioanele extrem de mici pe care le practica platforma Prioripay. Sa nu mai vorbim despre viteza prin care se realizeaza un transfer de bani online, cele cateva secunde in confortul propriului living fiind un alt motiv pentru care oamenii renunta la modalitatile clasice de trimitere a banilor si migreaza spre platile online cu cardul.

Nu exista limite de accesare a contului, indiferent de locatia in care va aflati sau de ora la care aveti nevoie de eficienta serviciului Prioripay, iar spre deosebire de programul preferential de functionare al bancilor pe durata sarbatorilor sau a perioadelor deosebite din cursul anului acesta functioneaza liniar. Nu peste mult timp vom privi aceste plati online cu cardul drept facilitati vitale pentru economisirea timpului si energiei personale, mai ales intr-un mediu offline atat de activ care abia ne mai permite lacune sporadice de relaxare alaturi de familie si prieteni. Nu uitati ca nu aveti nevoie de o anumita suma de bani pentru a putea deschide si administra ulterior un cont Prioripay, diferenta majora fata de majoritatea insitutiilor care pun la dispozitia utilizatorilor astfel de servicii.

About Diana Sandu