Don't Miss

Piese auto ce pot fi cumparate la un pret accesibil iarna

By on august 2, 2015
piese auto

Cu siguranta, sezonul rece aduce atat asupra noastra cat si asupra masinilor noastre alte cerinte. Temperaturile scazute, precipitatiile sub forma lichida, solida sau mixta, fac ca acest anotimp sa fie unul dintre cele mai dificile de strabatut, in special pentru noii soferi. Pe langa achizitia consumabilelor standard, ca si posesori de autoturisme, avem nevoie de o serie de alte verificari, ce ne vor ajuta intr-un mod considerabil. Vezi aici o gama variata de piese auto din dezmembrari, pe care le poti cumpara pentru masina ta, prin centrule specializate din orasul tau.

Dupa cum multi dintre noi stim, o serie de componente, piese si accesorii pot sa fie schimbate fara absolut nicio problema, cu altele noi sau second hand. In functie de bugetul disponibil, s-ar putea sa impartim produsele in urmatorul  mod, alegand solutiile second hand ce ne vor ajuta sa facem economii considerabile – ne vom referi in special la cele de care avem mai mare nevoie acum, inainte de venirea sezonului rece:

– rezervorul pentru antigel

– parti ale caroseriei

– oglinzi retrovizoare (sa nu uitam cat e de importanta vizibilitatea in conditii de ploaie, furtuna, viscol sau ninsoare)

– scaune sau banchete (pentru un confort sporit in aceste drumuri lungi)

– sistemul de sunet

– stopurile (sa vii vizibil, de catre ceilalti participanti la trafic este un lucru mai mult decat strict necesar)

– luminile de semnalizare

– roti

– geamuri

– pompa de apa pentru parbriz

– stergatoarele de parbriz

– instalatiile de aer conditionat

– alternatorul

– parti ale bordului

– radiatorul

– transmisia

Specialistii ne avertizeaza sa fim foarte atenti si sa evitam cumpararea elementelor de franare (placute etc) sau a airbag-urilor, cat si a altor piese ce tin de sistemul de franare, directia sau pornire a masinii. Nu trebuie insa sa ne grabim in a cumpara acumulatori auto sau anvelope de iarna la mana a doua, oricat de ieftine ar putea.  S-ar putea sa observam la scurt timp ca am facut o investitie foarte proasta, fiind insa prea tarziu – vom fi obligati sa cumparam alte piese de acest tip, indreptandu-ne mai mult decat sigur catre componente noi. Iar in final costul rezultat va fi mult mai mare decat pe care l-am estimat initial.

About Diana Sandu