Don't Miss

Personajul Pucca din desene animate

By on august 15, 2017

Desi caracterul Pucca a fost creat de putin timp si vine de peste mari si tari, a castigat o mare popularitate. In prezent desenele cu Pucca sunt urmarite cu sufletul la gura de milioane de copii din intreaga lume. Desenele animate cu Pucca sunt foarte populare fiindca in primul rand sunt amuzante si starnesc rasul la aproape orice secventa. De asemenea, personajele si actiunea sunt construite cu grija, producatorii aratand o atentie deosebita pentru fiecare episod in parte.

Cine e Pucca?
Pucca a aparut in Coreea de Sud, in anul 2000, fiind la inceput un simplu caracter fictiv. Apoi, prin 2004, au aparut si primele desene animate cu Pucca, dezvoltate de cei de la Pucca. Succesul animatiei a fost unul urias iar prin 2008, nord americanii s-au interesat de micuta Pucca. Astfel seria de animatie a intrat sub protectia celor de la Walt Disney.

Potrivit povestii originale, Pucca este o fetita de 10 ani ce a fost crescuta de unchiul sau intr-un mic sat din munti. Pucca se indragosteste la un moment dat de Garu – un pusti de 12 ani pasionat de artele martiale. In mai toate episoadele, Garu se cearta cu Pucca sau isi masoara fortele in diverse competitii. Doar ca aproape intotdeauna micuta Pucca reuseste sa il invinga pe Garu.

Succesul animatiei a fost atat de mare incat Pucca a spart barierele desenelor animate. Astfel, Pucca a devenit in ultimii ani un adevarat brand, pe piata aparand o multitudine de produse, de la jucarii si accesorii pana la obiecte vestimentare cu Pucca.

Jocurile online cu Pucca

Pucca a invadat in scurt timp si internetul, jocurile online cu Pucca devenind incredibil de indragite. Aceste jocuri se adreseaza mai ales fetitelor. Jocurile online cu Pucca se caracterizeaza prin faptul ca sunt amuzante si interactive, tocmai de aceea sunt unele dintre cele mai indragite jocuri online.

Pe internet exista o multitudine de jocuri online cu Pucca. La o simpla cautare vei gasi jocuri care de care mai interesante, de la jocuri de imbracat si machiat pana la jocuri de actiune sau puzzle. Jocurile de logica si indemanare ocupa de asemenea un loc aparte in categoria Jocuri cu Pucca. Fetelor le plac nebunie acest gen de jocuri si de aceea jocuri cu Pucca abunda in fel de fel de jocuri de logica.

About Diana Sandu