Don't Miss

Perlele folosite in vopselurile de par

By on iulie 10, 2015
perle vopsea de par

Aud mereu in reclame prostii precum “Palette” de la Shwartz… (whatever) contine extract de perle naturale si proteine de casmir. Ala care face reclama e nebun, dar cei care cumpara produsul pentru ca il cred sunt cu adevarat prosti si ignoranti.

In primul rand, atat casmirul, cat si perlele costa foarte mult, atat de mult incat pretul unei vopsele ar trece de 2 milioane. De ce? Pentru ca numai 10% din scoicile pentru crestere au perle si pentru ca de fapt casmirul provine din blana caprelor din rasa Casmir (crescute in Mongolia si China). Cantitatea de casmir necesara pentru fabricarea unui pulover este acumulata de la o capra, in 4 ani.

In al doilea rand, ma indoiesc de faptul ca sunt bagate efectiv proteine in vopsea, compozitia ei fiind 100% artificiala.

In al treilea rand, de ce s-ar complica producatorii sa introduca perle si casmir, cand pot foarte bine sa pacaleasca masa de oameni, facand reclame care promoveaza produsul?

P.S. Macar crema cu extract de melci chiar este testata dermatologic si este naturala. Isi merita banii, avand in vedere ca da rezultate de cicatrizare. Plus ca este mai credibil extractul de melc decat extractul de perle…

About Diana Sandu