Don't Miss

Pastreaza legatura prin intermediul felicitarilor online!

By on februarie 18, 2016
felicitari online

Motivatia pentru expedierea unei felicitari online poate varia de la persoana la persoana. Unii pot considera ca este mai simplu de trimis o astfel de surpriza decat de dat un telefon sau un mesaj, altii se pot gandi la aspectul financiar, de exemplu daca este Craciunul este gratis sa expediezi felicitari la toti cunoscutii in loc sa ii suni sau sa le trimiti mesaje la fiecare, ceea ce poate fi destul de costisitor.

Nu trebuie uitat nici faptul ca o simpla felicitare aleasa bine poate inveseli o persoana draga, fara sa fie vorba neaparat de o ocazie speciala, ci pur si simplu o zi normala in care vrei sa arati ca iti pasa. Cu siguranta, destinatarul nu va sta pe ganduri si va raspunde, astfel putandu-se consolida o relatie, sau de ce nu, se poate chiar lega una noua.

Evident, va puteti cauta si singuri o imagine si o puteti expedia, dar de ce sa va chinuiti cand puteti sa selectati din felicitari deja facute, cu o imagine simpla, sau eventual si cu un mesaj inscriptionat pe aceasta. Este mult mai simplu astfel deoarece dupa ce v-ati ales modelul care sa va fie pe plac, sau mai important, sa fie pe plac destinatarului sau destinatarei, trebuie doar sa completati cateva rubrici cum ar fi numele sau adresa de e-mail.

Majoritatea site-urilor care pun la dispozitie un astfel la serviciu sunt gratuite, dupa cum spuneam in debutul articolului. De asemenea, felicitarile sunt grupate pe categorii, in special in functie de sarbatorile traditionale romanesti cat si internationale, dar in acelasi timp puteti gasi categorii de imagini amuzante, cu animale, cu actori, etc.

About Diana Sandu