Don't Miss

Pantalonii eleganti sunt din nou la

By on septembrie 15, 2016
pantaloni-eleganti

Dupa ce ani de zile jeansii, rochiile si fustele au dominat atat dulapurile doamnelor cat si podiumurile de moda, noul sezon toamna-iarna aduce o noutate: pantalonii eleganti sunt din nou la moda. De la modelele mulate Balenciaga pana la cele largi Marc Jacobs pantalonii clasici se regasesc in fiecare colectie.

Creatorii de moda au demonstrat ca un pantalon elegant nu reprezinta doar o simpla tinuta de serviciu ci si una dintre cele mai stilate si in voga aparitii din acesta toamna-iarna. Dualitatea masculin/feminin incorporata in acest articol de imbracaminte se face simtita in fiecare colectie. Stilul androgin este omniprezent: de la colectia de costume barbatesti Men Only, marca Paul Smith pana la pantalonii largi din colectia Marc Jacobs.

Acest nou trend va avea drept competitie directa jeansii. Sunt comozi si merg bine cu orice. Iti pot oferi fie un look sport, combinati cu un tricou si o pereche de adidasi, fie un look casual-elegant, daca ii porti cu o camasa si o pereche de pantofi. Totusi, poate ca pana acum multe femei s-au plictisit de blugi si vor noutate. Si in plus, o pereche de pantaloni clasici bine croiti are avantajele sale: creeaza impresia de picioare mai lungi si, mai ales, iti pot schimba atitudinea, aducand o binefacatoare si sexy incredere in sine.

In consecinta, doamnele si domnisoarele vor trebui sa renunte la blugii comfortabili si sa adopte un look mai formal. Asta bineinteles daca vor sa fie in ton cu moda.

About Diana Sandu