Don't Miss

Originile dispozitivului Torser

By on aprilie 10, 2016
torser

Pentru a intelege fundamentul ce a stat la baza proiectului „Torser”, dumneavoastra trebuie sa porniti de la cele trei campuri pe care le poseda organismul uman, respectiv campul magnetic, cel coulombic si torsionic. Va intrebati care este motivul? Ei bine, doar asa veti reusi sa intelegeti cat de importanta este mentinerea unui camp energetic optim, camp ce poate fi dezechilibrat prin intermediul radiatiilor electromagnetice, al sentimentelor negative ori prin regiunile geopatogene la care ne expunem in mod repetat.

Primul dintre acestea, respectiv campul magnetic, este indispensabil pentru functionarea in parametrii optimi a testului muscular, tocmai prin efectul determinant pe care il are asupra sangelui. Astfel, celulele se oxigeneaza, iar tesuturile ajung sa functioneze normal. Campul coulombic este decisiv pentru organizarea materiei, in timp ce campul de torsiune este responsabil pentru alimentarea cu energie a organismului, ajutand simultan la realizarea proceselor cognitive.

Daca aceste trei campuri functioneaza la unison, atunci organismul se regaseste fata in fata cu o stare generala foarte buna. Insa, avand in vedere faptul ca zi de zi ne expunem unor factori externi nu tocmai favorabili, echilibrul dintre cele trei campuri nu persista, iar noi ajungem sa ne confruntam cu diverse probleme cauzate de radiatiile care ne inconjoara, de sentimentele de negativitate, dar si de presiunea la care suntem supusi cu fiecare ocazie.

Cum ne afecteaza radiatiile electromagnetice?

Echipamentele din jurul nostru care emana radiatii in timpul functionarii lor sunt din ce in ce mai numeroase, avand in vedere avantul tehnologic la care participam activ. Incepand cu gadget-urile de care ne folosim in parcursul nostru cotidian si terminand cu mijloacele de transport in comun, toate acestea insumeaza aparate care emana constant radiatii, radiatii ce ajung facil in organismul nostru.

Scopul dispozitivului Torser este acela de a stopa efectele negative ale radiatiilor electromagnetice din exterior, ele dovedindu-se periculoase pentru toate grupurile de varsta. Motivul? Fiecare persoana se expune in mod repetat radiatiilor provenite de la un anumit aparat, fie ca vorbim despre calculatorul la care lucram, despre cuptorul cu microunde la care ne incalzim mancarea sau la televizorul ce a devenit principala sursa de divertisment a publicului infantil si adult.

Cum ne afecteaza presiunea zilnica?

Sentimentele pe care le incearcam in fiecare zi sunt dintre cele mai diversificate si nu intotdeauna pozitive. Avand in vedere stresul la care ne expunem progresiv, fie el unul cu origini profesionale ori personale, campul energetic al organismului nostru isi pierde echilibrul, iar sentimentele negative pe care le traim reusesc sa le acapareze pe cele pozitive.

Presiunea psihica este la fel de daunatoare precum radiatiile electromagnetice pe care le organismul nostru le preia din cadrul aparatelor care ne inconjoara, iar posibilitatea de a ne feri de ea sunt si mai mici, tocmai pentru ca vorbim despre emotii prea putin controlabile. Acelasi lucru se poate spune si despre cei care ne inconjoara, orice persoana trista, irascibila ori depresiva reusind sa ne transmita, intr-o proportie foarte mare, cumulul de sentimente negative pe care le nutreste.

Cum ne afecteaza spatiul in care locuim si lucram?

Cel mai probabil, foarte putini oameni au auzit despre asa – numitele regiuni geopatogene ale globului, acestea fiind usor reconoscibile prin intermediul faunei si florei, de obicei cele doua aspecte fiind prea putin ori anormal dezvoltate. Campul negativ al acestor regiuni nu poate fi sesizat de organismul uman, insa traiul prelungit intr-o astfel de zona isi poate lasa o amprenta foarte puternica asupra organismului nostru.

About Diana Sandu