Don't Miss

O modalitate simpla de a va imbunatati increderea

By on august 21, 2018

Fericirea nu poate fi urmarita direct, iar daca este asa, rezultatele vor fi aproape sigur uitate si dezamagitoare. In schimb este un proces secundar, de a va pierde intr-o anumita cautare, moment, senzatie sau idee. Increderea este ca fericirea – nu poate fi urmarita. Mai degraba este o experienta care schimba viata. Exista o formula de baza pentru a crea increderea indelungata.

Fiind speriat de ceva + gasirea rezolvarii acestei probleme + a face acest lucru = INCREDERE

Ce poti spune cuiva care nu are incredere 

In loc sa le spui ca sunt grozavi sau uimitori, ofera-le o provocare. S-ar putea sa nu o accepte, dar tu ti-ai facut partea. Nu poti forta increderea nimanui. Doar o experienta transformatoare poate afecta pe cineva sa creeze schimbarea. Orice provocare, indiferent de cat de nesemnificativa poate parea, este apa si lumina soarelui necesare pentru ca samanta de incredere sa creasca.

Planul de incredere de neoprit 

Amintiti-va cei 3 pasi pentru a construi increderea. Gandeste simplu!

1.Alegeti ceva de care va este frica

2.Angajati-va ca veti face acel lucru

3.Fiti mai siguri pe rezultat

Suna prea simplu? Frumusetea simplitatii este factorul care sta la baza celor mai mari realizari. Este apa care leaga incet rocile sau mana constanta care construieste o capodopera. Formulele simple pot crea lucruri extraodinar de mari. Data viitoare cand cineva nu are incredere si simte ca nu poate continua sau nu stie cum sa faca, nu doar sa-l inconjori de comentarii bine intentionate, ofera si o provocare.

About Diana Sandu