Don't Miss

O metoda traditionala de relaxare – Jocurile remi

By on august 22, 2015
joc remi

Cu siguranta toti oamenii cunosc sau cel putin au auzit despre celebrul joc de remi. In timpul verii, oameni de toate varstele se aduna in parcuri, baruri, cazinouri, chiar si in propria locuinta pentru a face timpul sa treaca mai repede intr-un mod placut si pentru a se relaxa si pentru a se distra.

Exista multe tipuri de jocuri de remi, dintre care cele mai cunoscute sunt: Oklahoma, Gin, Canasta, Kalooki 51, Remi etalat, Remi. Acesta este foarte popular peste tot in lume, nu este foarte complicat si poate fi jucat de catre oricine. Multi oameni aleg aceaste jocuri de remi pentru a se deconecta de la viata de zi cu zi si pentru a intra in lumea minunata a distractiei.

Asadar, este indicat sa invatati chiar si copiii, inca de la varste mici, regulile acestor jocuri de noroc pentru ca acestia se pot obisnui astfel cu numerele. Intr-un set de joc de remi exista piese de 4 culori, existand cate doua randuri de piese de la 1 la 13 pentru fiecare culoare.

Setul mai contine 4 table pe care jucatorii vor aseza piesele si doi jokeri, acestia putand sa tina locul oricarei piese din setul de joc. Copiii pot invata astfel sa innumere si sa invete unele dintre culorile de baza, piesele fiind colorate in rosu, albastru, negru si galben.

Jocurile de remi pot fi jucate pentru distractie, dar si pe bani reali, in cazinouri si in locuri special amenajate pentru acest lucru. Raportul dintre cei care joaca remi pe bani reali si cei care joaca pentru a se distra este echilibrat. De asemenea, jocurile de remi pot fi jucate si online, stand in fata calculatorului propriu acasa la dumneavoastra, impotriva adversarilor din Romania, dar si din toate colturile lumii.

In cazul jocurilor de remi online, exista modul real – orice tip de jocuri de remi cu bani reali sau modul pentru distractie – jucatorii pot juca impotriva adversarilor lor, folosind bani virtuali. Jucatorii de remi pot alege sa joace remi in turnee cu mese multiple sau turnee runde, unde acestia pot parasi jocul in orice moment, dupa ce un participant la joc a reusit sa inchida jocul respective.

About Diana Sandu