Don't Miss

Nu va mai stresati din cauza vidanjarii…

By on noiembrie 2, 2015
vidanjare

Sa discutam despre o problema ce ne streseaza ingrozitor: obligatia de a rationaliza consumul de apa, de teama umplerii fosei septice, ceea ce va genera obligatia de a gasi o firma ce se ocupa de vidanjare. Se procedeaza in mai multe feluri – de exemplu obligatoriu dus, in loc de baie, eventual un dus mai scurt. Sau alegerea unui program mai scurt al masinii de spalat. Sau pur si simplu constructia unui dus in curte, o cabina improvizata, dar de unde apa se va scurge… oriunde, numai in rezervorul special nu. Si ultimul, dar nu cel din urma: montarea unor rezervoare mai mici la toalete, ceea ce aduce cu sine un disconfort nu prea usor de inlaturat.

Ei bine, ce e de facut ? Nu va faceti iluzii, problema nu poate fi facuta sa dispara, ca prin magie. Chiar daca autoritatile locale vor avea suficiente fonduri, va dura un timp infinit de lung pana cand reteaua publica de canalizare va fi extinsa in toate zonele in care ar trebui sa existe, cel putin teoretic. Concluzia simpla este ca trebuie sa ne adaptam si sa cautam o echipa pe care sa o chemam fara groaza si fara a avea impresia ca patrundem pe un teritoriu necunoscut, cu surprize neplacute ascunse in spatele fiecarei umbre.

O astfel de echipa va trebui sa se ridice la anumite standarde si nu este cazul sa capitulam, pentru ca exista o sanatoasa concurenta care ii obliga pe acesti oameni sa raspunda cerintelor de pe piata. Una dintre conditii este sa aiba un pret modic, sau altfel spus, un pret care sa reflecte realist munca depusa. O alta ar fi pregatirea angajatilor, pentru ca, desi este o munca ce nu necesita diplome, totusi niste incepatori vor face o treaba de mantuiala. Pe de alta parte, in unele cazuri chiar este necesara o dotare tehnica buna, cum sunt pompele de presiune, cu ajutorul carora depunerile de pe interiorul tevilor vor fi inlaturate fara afectarea sistemului sanitar.

Deci nu va temeti sa apelati la servicii vidanjare, veti gasi ajutorul de care aveti nevoie pentru un consum relaxat de apa, si sa va simtiti din nou parte a lumii civilizate.

About Diana Sandu