Don't Miss

Nu totul este despre si din cauza mea

By on aprilie 9, 2019
Nu totul e despre si din cauza mea

1. Nu toate tacerile neplacute sunt din cauza mea

Conversatiile sunt cel putin o strada cu doua sensuri. Intr-adevar, intelegand acest lucru mi-a permis sa inlatur presiunea – sa ma las sa ma relaxez putin.

Din cand in cand, m-am bucurat sa vorbesc cu oamenii! Daca lucrurile au ramas invechite si au inceput sa se simta putin ciudat, am acceptat ca acest lucru nu a fost doar la mine. Cealalta persoana nu ma judeca sau credeam ca sunt plictisitoare. As putea sa fiu eu insumi si sa nu va ingrijorati atat de mult.

2. Nimanui nu-i pasa

Aceasta descoperire, in particular, a fost extrem de eliberatoare pentru mine. Era ceva arogant in mentalitatea pe care o dezvoltasem, ca oamenii ma aveau in gandurile lor in mod constant, analizandu-ma cum arat, examinand fiecare cuvant pe care-l vorbesc.

Daca nu mi-am petrecut timpul sa ii inspectez pe ceilalti, de ce ar face altii asta cu mine? Nimeni nu ma judeca.

Am fost liber de aceasta povara. In loc sa imi petrec timpul ingrijorandu-ma de ceea ce altii gandeau despre mine, as putea sa petrec timpul cu adevarat traind, nu doar supravietuind, trecand cu atentie prin acest camp minus imaginar de jena si judecata.

Cand am inceput sa-mi dau seama ca procesele mele de gandire erau irationale, as putea incepe sa ma confrunt cu temerile mele.

About Diana Sandu