Don't Miss

Nu se stie cand aveti nevoie de remorcari

By on octombrie 29, 2017
Remorcari

Pe sistemul, “mie nu mi se poate intampla”, nu se stie niciodata cand se face sa ai nevoie de o firma serioasa de tractari auto, iar prin urmare este intotdeauna bine sa ai o carte de vizita a unei astfel de firme undeva prin masina, sau un numar de telefon prin agenda mobilului tau. Eu m-am convins singur de acest lucru si in cele ce urmeaza iti voi povesti si tie patania mea.

In luna august, anul 2017, am pornit de la Iasi catre Constanta ca orice turist bucuros ca isi lasa in urma problemele si urmeaza sa se distreze cateva zile la soare, iar bucuria era cu atat mai mare cu cat aveam ocazia pentru prima data sa testez la drum lung automobilul cumparat de nou la inceputul anului. Dupa ce am alimentat de la o oarecare statie din oras am pornit, iar totul a fost excelent pana intr-un moment cand masina a inceput sa traga din ce in ce mai greu, iar intr-un final am inteles ca asa nu imi mai pot continua drumul, am decis sa ma intorc. Doar ca masina s-a incapatanat sa nu mai mearga deloc. La primul deal, motorul s-a oprit si n-a mai vrut sa porneasca nicicum.

Avand in vedere ca eram in camp deschis la doar 6 Km de Iasi m-am gandit sa sun la prieteni. Astfel, dupa ce am sunat la vreo 2-3 prieteni pentru a cere sfaturi si ajutor, singura solutie a fost sa contactez mai multe firme de tractari auto din Iasi, ale caror numere de telefon le-am primit de la prietenii de acasa pe care le aveau si ei de pe net. Intr-un final m-am inteles la pret cu una din firmele de tractari, in scurt timp (cam jumate de ora) au si venit, apoi au suit masina pe o platforma, si directia – service, unde problema a identificata si remediata. Din cate se pare motorina a fost de proasta calitate sau a avut apa, iar un filtru a trebuit schimbat, asta dupa ce a trebuit golit si rezervorul. Imediat dupa ce situatia s-a remediat, am alimentant din alte parte iar a doua zi am pornit pe acelasi drum, de data aceasta fara a mai intampina vreo problema de natura tehnica.

Dupa cum am afirmat si la inceput niciodata nu stii cand vei avea nevoie de o firma de tractari auto – transport pe platforma si chiar daca automobilul tau este abia scos din fabrica asta nu inseamna ca este ferit de probleme. Nu te poti asigura pe deplin ca nu o sa ai probleme atunci cand pornesti la drum, deoarece fiecare calatorie presupune obstacolele ei, unele mai mari altele mai mici, iar tot ceea ce poti face este sa fii cat mai pregatit pentru orice situatie.

About Diana Sandu