Don't Miss

Nokia C3 – un telefon ieftin si bun

By on mai 13, 2015
nokia c3

In ziua de astazi rareori dam de branduri care inca isi mai respecta clientii. Nokia este unul dintre ele si m-am convins deplin atunci cand au lansat Nokia C3, un telefon asa cum am subliniat si in titlu, ieftin si bun. Indiferent ca iti doresti un telefon de tip business sau unul doar pentru a-i telefona pe cei dragi, gadgetul de fata poate satisface dorinta ta. Sa vedem cu ce se si lauda…

Conexiune imediata la internet prin intermediul wi-fi sau 2g, navigare usoara si un browser compatibil cu ultimele tendinte web. Ai parte si de servicii Ovi, aplicatii si jocuri inedite, fara a avea timp sa te plictisesti nicio secunda.

Tastatura de tip Qwerty care te va ajuta sa trimiti mesaje mult mai repede si sa-ti actualizezi in acelasi timp statusul de pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter sau MySpace. Desi este un telefon ieftin, acesta iti da posibilitatea sa tii legatura cu prietenii oriunde in lume. Pentru verificarea mesajelor are un buton special in partea dreapta, iar daca vorbim despre socializare trebuie neaparat sa precizez ca poti seta sa primesti notificarile de pe Facebook si alte retele direct pe ecranul principal, unde iti poti pune si contactele cel mai des folosite insotite de o poza specifica.

Nu trebuie ocolit nici aspectul designului, care arata foarte bine astfel incat cu greu te poti hotari asupra unei culori dintre cele cinci puse la dispozitie de Nokia: auriu, gri, negru, roz sau verde deschis.

Experienta placuta dupa aproximativ 6 luni de folosire ma face sa ti-l recomand si tie daca ai un buget redus si iti doresti un telefon bun, cu care sa iti faci treaba oriunde si oricand.

About Diana Sandu