Don't Miss

Modele surprinzatoare de costume de baie pentru aceasta vara

By on mai 6, 2015
costume baie intregi

Sub codul termic specific sezonului estival, unde temperaturile ating cote maxime iar atmosfera de pe plaja devine un prilej neobisnuit prin intermediul caruia puteti iesi din anonimat, costumul de baie devine arsenalul ideal pentru intregirea aspectului fizic. Sunt foarte multe posiblitati de accesorizare a unui fizic bronzat perfect sculptat, motiv pentru care este esential sa fiti la curent cu ultimele tendinte promovate de artistii high-fashion.

Exista numeroase trenduri care dicteaza directia in care se prolifereaza o anumita colectie, mai ales daca ne raportam la planul cromatic si la texturile utilizate. Spre exemplu, un costum de baie clasic, realizat din doua piese simpliste: sutien push up si slip tanga, inglobeaza un model clasic, statement. In pofida acestui aspect, efervescenta lui vizuala este sporita prin intermediul abordarii unor nuante vibrante, precum: violetul imperial, albastrul regal, rosul intens sau galbenul vivace.

Pentru reprezentantele publicului feminin caracterizate de un stil mult mai conservator, negrul si albul devin o modalitate sigura prin intermediul careia va puteti asigura confortul cromatic necesar in afisarea unei atitudini care emana un grad sporit de incredere in propria persoana. O prima directie stilistica este reprezentata de asa zisele costume baie intregi, menite sa evidentieze in egala masura femeile care detin o silueta svelta, andogina, dar si pe cele care beneficiaza de o silueta dominata de forme voluptoase. Exista doua metode pe care le puteti aborda in momentul in care va decideti ca un costum de baie intreg reprezinta cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. In prima instanta este imperativ sa va analizati preferintele estetice individuale.

Daca sunteti adepta unui stil minimalist, definit de linii clasice si cusaturi precise, o modalitate facila de expansiune vizuala este reprezentata de optarea pentru anumite accesorii: barete laterale, sireturi, panglici, structuri metalice, funde, margele sau pietricele, dar si alte detalii ornamentale emblematice pentru fiecare brand in parte. A doua metoda este reprezentata de optiunea pentru un imprimeu inedit, care poate proveni din aria geometrica, cea florala, sailor sau de inspiratie fantezista. Bulinele si formele geometrice supradimensionate sunt vedetele acestui sezon, acestea oferind un design reprezentativ pentru femeile romantice.

Costumele de baie vintage si cele cu franjuri implica o fire extrovertita, careia ii place sa se exprime prin intermediul articolelor vestimentare vesele si originale. Creativitatea este o trasatura de baza pentru reprezentantele publicului feminin care opteaza pentru un outfit extravagant la plaja, iar acest model ajunge sa ofere in aceeasi masura rezultatele estetice dorite, dar si un echilibru vizual definitoriu pentru o persoana cu un simt stilistic aparte. Franjurile sunt artificii inspirate din aria boho, nisa intens valorificata in randul ultimelor sezoane estivale. Culorile definitorii pentru acest model aduc in prim plan nuante neutre, pasteluri, dar si tonuri neon surprinzatoare. Fiind un segment comercial saturat, devine imperativ sa consultati ofertele prezentate de magazinele online si offline de specialitate, tocmai pentru a identifica articole pliabile pentru bugetul disponibil in acest sens.

About Diana Sandu