Don't Miss

Manual de dragoste pentru oamenii casatoriti

By on martie 25, 2015
manual-de-dragoste

Să păstrezi vie pasiunea în relația voastră, este una dintre cele mai mari provocări ale dumneavoastră în calitate de persoane căsătorite. Indiferent dacă sunteți tineri căsătoriți sau ați ajuns la a 50-a aniversare, este nevoie de un mare efort și dedicare din partea ambilor soți. Iată câteva moduri în care puteți începe să aduceți romantismul în căsnicie și să-l mentineți acolo permanent.

1. Adaugă o infuzie de romantism în viața de zi cu zi.
Romantismul nu trebuie să se încheie atunci cand vă întoarceți din luna de miere. Când este posibil, faceți lucruri mici pentru a permite partenerului dumneavoastră să știe că vă pasă de el sau ea. Ai fi surprins de ceea ce poate face o nota, un sms, un email sau un bilet de dragoste trimis pe neașteptate către partener, pentru relația ta.

2. Să aveți mereu partide de sex reușite.
Un consilier matrimonial vă poate spune că, sexul este o parte vitală a căsătoriilor de succes. Dacă aveți probleme în dormitor, discută asta cu partenerul dumneavoastră și ia în considerare de a te vedea un medic sau terapeut, pentru a se rezolva cât mai repede problema. Chiar dacă lucrurile sunt fierbinți și pline de pasiune în dormitor, puteți aduce mereu imbunătățiri.

3. Dezmiardă soția sau soțul cu sarutări.
Sărutul și atingerea partenerului dumneavoastră sunt o modalitate foarte bună de a păstra vie flacăra dragostei între voi mereu. Crește factorul de dragoste surprinzând partenerul cu un sărut pasional extraordinar de fiecare dată și tot mai des. Aceasta nu trebuie întotdeauna să ducă la sex, dar poate “planta” sămanța pentru viitoarele întâlniri romantice și iți va face ziua un pic mai interesantă.

4. Niciodată să nu renunți la flirt cu partenerul.
Foarte multe cupluri se încadrează într-o rutină imediat după căsătorie, deoarece acestea încep să se mulțumească ca partenerul lor să fie mereu în preajma lor, și au renunțat să se curteze unul pe altul. Dar căsătoria – cel puțin în parte – este un acord de a vă iubi reciproc pentru totdeauna. Continuă să mergi pe ideea de a flirta mereu cu partenerul, și vei reusi să menții vie flacăra dragostei de fiecare data. Ia poziție și fii deschis către distracție, deoarece nu trebuie să se încheie toate doar pentru ca ai spus, “Da”.

5. Rezolvați repede toate problemele care stau în calea dragostei voastre.
Unele dintre cele mai mari obstacole în dragoste este tensiunea și stresul, care apar între cuplurile care au probleme – de la disputele cu și despre mama soacră și pană la facturile neplătite, etc. Discută toate problemele care apar cu partenerul tău, și să încercați să găsiți soluții care să satisfacă ambele părți. In cazul în care problemele sunt prea mari pentru voi doi ca să vă ocupați pe cont propriu, căutați ajutor.

6. Creați-vă un cuib al dragostei.
Asigurați-vă că acasă totul conduce la un sanctuar al dragostei, și în care voi doi aveți mereu intimitate și liniste. Mentineți starea de spirit și dragoste în baie sau dormitor, și cu siguranță nu vă va fi greu, și nici nu o să vă coste o gramadă de bani în plus.

7. Fiți mai aventuroși.
După ce un cuplu a fost împreună un timp indelungat, acestea au tendinta de a deveni un pic plictisite și fac totul ca o rutină zilnică. Cand se intamplă acest lucru, trebuie să-și condimenteze puțin viața, prin anularea rutinei obișnuite. Luați-vă o vacantă improvizată fara nimic aranjat, încercați o nouă mișcare în dormitor, îmbracă-te pentru o noapte fierbinte cu ceva sexy, etc. Neprevăzutul face întotdeauna viața un pic mai interesantă și excitantă.

8. Răsfatați-vă.
Acest lucru ar putea suna inadecvat pentru această dezbatere cu privire la modul de a fi mai romantici, dar ea se refera la cum să păstrezi pasiunea vie în căsnicia ta. Un abonament la o sală de fitness, ședințe la cosmeticiană, etc. sunt doar câteva capricii cu care ar trebui să te răsfeți mereu. Deci când ai grijă de tine – tinzi ca sănătatea și igiena ta să nu fie un stres, și astfel poți să participi la activități care să stimuleze stima de sine, vei fi mai iubit și un mai bun prieten pentru partenerul tău. Reducerea insecurității, la urma urmei, te face mai sigur de tine, de relația și alegerile tale.

9. Sărbătorește iubirea.
Faceți o mare sărbătoare din vacanțe, aniversări, și zilele de naștere. Faceți lucruri speciale unul pentru altul și creați-vă propriile voastre tradiții unice. Viața este prea scurtă, așa că ar trebui să sărbătorim fiecare șansă pe care o avem.

10. Rămaneți credincioși unul altuia.
Trădarea și minciunile vor dăuna pe viitor în orice relație, mai ales intr-o căsnicie. Este dificil pentru cupluri, indiferent de cat de îndrăgostite sunt, pentru a mai recupera relația lor dacă unul dintre ei a inșelat. Prevenirea infidelității, și de a lucra mereu pentru a îmbunătăți relația pe care o aveți, este mai importantă decat să cauți ceva nou, pentru menținerea căsniciei în condiții de siguranță. Fără incredere, partenerul tău nu va fi capabil să te iubească și să păstreze pasiunea și romantismul în viața voastră, iar căsnicia voastră va deveni imposibilă.

About Diana Sandu