Don't Miss

Magazinul Ogorul, un aliat al fermierilor din toata tara

By on octombrie 12, 2017
Motosapa Ruris

Agricultura a fost dintotdeauna o ocupatie importanta a romanilor. Astazi, din ce in ce mai mult, fermierii au evoluat si s-au adaptat celor mai noi cerinte ale publicului. Acestia concureaza cu marii producatori si ofera clientilor produse sanatoase, lipsite de diferite substante daunatoare pentru organism.

Intemeierea unei livezi sau a unei gradini nu este o activitate foarte usoara care poate fi efectuata in lipsa unor echipamente potrivite. Magazinul Ogorul vine in sprijinul pasionatilor de gradinarit si agricultura cu o oferta de produse moderne si eficiente, menita sa-i ajute pe fermieri sa obtina cele mai bogate recolte.

Acest magazin este visul oricarui fermier ambitios care vrea sa isi dezvolte afacerea. Membru al grupului BRISE, magazinul Ogorul pune la dispozitie numeroase produse destinate casei si gradinii, de la seminte, solutii pentru sol, unelte, utilaje pentru gradinarit, masini de tuns, motosapa, ustensile, unelte de mana si multe alte echipamente destinate muncii agricole. Ustensilele de gradinarit precum motosapa sunt puse la dispozitie la preturi extrem de accesibile si sunt cunoscute pentru eficienta de care dau dovada. Magazinul dispune si de o paleta larga de produse pentru sol, seminte de plante, de gazon, pomi fructiferi, arbusti decorativi si de o multime de alte produse de care un fermier are nevoie pentru a-si desfasura activitatea.

Echipa magazinului Ogorul este iubitoare de pamant si respecta comorile pe care acesta le ofera. In acest sens, toate produsele puse la dispozitia doritorilor vin sa-i ajute pe acestia si sa le usureze munca, transformand-o intr-o activitate foarte placuta. Compania vine in sprijinul tuturor iubitorilor de agricultura, oferind o gama variata de produse profesionale, dar si accesorii si utilaje foarte performante, cele mai elocvente fiind modelele noi de motosape si masini de tuns iarba. Pe langa produsele absolut ingenioase care le usureaza munca, fermierii pot primi consiliere pentru a face cele mai bune alegeri pentru afacerea lor.

Tara noastra este renumita pentru solurile sale si proprietatile pe care acestea le detin. Pentru ca respecta bogatia acestora, magazinul Ogorul are grija sa le asigure celor care se ingrijesc de sol si il exploateaza produsele cele mai bune si o atentie speciala. Sloganul magazinului, Belsug si spor, surprinde obiectivul fiecarui lucrator al pamantului. Ogorul aduce belsug prin spor si este un partener de nadejde al tuturor celor care iubesc pamantul si il folosesc cu intelepciune. Compania ofera clientilor garantia unor parteneriate solide, foarte avantajoase si de lunga durata.

In ultimii ani, pasiunea pentru agricultura s-a transformat intr-o adevarata profesie practicata cu mult profesionalism de catre cei mai multi dintre romani. Numarul fermelor a crescut semnificativ, iar dinamica acestei piete continua sa creasca. Magazinul Ogorul a inteles aceste schimbari si s-a adaptat. Serviciile sale raspund celor mai ridicate standarde si asigura solutii la indemana tuturor profesionistilor din domeniul agricol. Indiferent daca sunt administratorii unei culturi traditionale sau a uneia care paraseste tiparele agriculturii romanesti, specilistii pot gasi orice au nevoie in acest loc care ofera cele mai bune produse la preturi absolut incredibile.

Orice plan al fermierilor, oricat de ambitios, poate deveni realitate cu ajutorul magazinului Ogorul.

About Diana Sandu