Don't Miss

Lucruri de baza pe care trebuie sa le stii despre motocultoare

By on august 28, 2018
Motocultoare

Indiferent daca esti un gradinar priceput sau gradinaritul este pentru tine doar un hobby, daca ai o gradina mica sau una mare, cu multe legume, fructe sau flori, este foarte important sa detii un motocultor daca doresti sa o ingrijesti asa cum trebuie. Pe aceasta piata se comercializeaza, pentru gradinarii amatori dar si profesionisti, atat motocultoare mici care cantaresc mai putin de 25 de kilograme, cat si motocultoare mai mari profesioniste. Motocultoarele mici sunt in general manuale sau sustinute de niste roti, care permit lamelor sa fie manevrate in jurul plantelor.

Ce pot face lamele rotative ale unui motocultor. Motocultor

Folosind un motocultor profesional, poti sa pregatesti gradina pentru plantarea de primavara, lucrand pamantul cum trebuie. De asemenea, aaaceasta masinarie este utila pentru orice gradinar deoarece il ajuta in saparea gropilor necesare pentru plantarea rasadului.

Un motocultor amesteca in jurul plantelor si te ajuta sa cultivi solul in diverse maniere. De asemenea, permite aerului si umezelii sa patrunda in sol, dupa ce ai terminat de gradinarit. Unele motocultoare cu atasamente optional au mai multe caracteristici care dau un plus de valoarea muncii prestate. Acestea pot sa creeze muchii de-a lungul marginilor gradinilor, precum si sa realizeze acele brazde atat de necesare pentru plantarea fasolei, porumbului sau alte plante. De asemenea, un aspect foarte important daca esti agricultor este faptul ca un motocultor te poate ajuta sa inlaturi buruienile, aerisind astfel gradina  lucru foarte util mai ales primavara, care reprezinta un nou inceput atat pentru natura, cat si pentru gradina ta).

Despre motocultoarele de putere medie si mare

In mijlocui acestei game a motocultoarelor sunt acele cultivatoare de putere medie care sunt folosite in general pentru a cultiva suprafete mari de gradina. Cele mai puternice motocultoare sunt acelea ale caror roti au putere atat in fata, cat si in spate. Ele se comercializeaza in mai multe dimensiuni, astfel incat agricultorii din toata Romania pot alege de la magazinele de specialitate sau magazinele online exact acele motocultoare care sa corespunda, prin atributii, cu nevoile pe care le ridica gradina lor.

 

About Diana Sandu