Don't Miss

Limbajul corpului cand flirtezi

By on aprilie 1, 2015
limbajul corpului

Cand vezi pe cineva brusc trecand prin fata ta, si iti place cum arată spui: “Wow. As vrea să o cunosc neaparat”. Cu această situatie se intalnesc atat bărbatii cat si femeile, dar cum poti fi sigur că limbajul corpului tău transmite intentia ta reală – de flirt?

Acesti indici din limbajul corpului tău sunt modalităti excelente de a arăta obiectul de interes pe care dumneavoastră il manifestati fată de o anumită persoană. Si dacă cineva foloseste acesti indici pe tine? Flirtează !- pentru că flirtul este inofensiv, si in plus iti poti imbunătăti tehnica.

1.Cum să flirtezi cu ochii
Mentinand un contact vizual cu cineva cu care vă găsiti in fată la o oarecare distantă, o poti “apela” folosind tactica de flirt cu ochii, mai ales pentru că este extrem de eficientă, iar usurinta si simplitatea in utilizare nu doare. Potrivit cărtii, “The Definitive Guide of Body Language”, de Alan si Barbara Pease, persoana care initiază un astfel de flirt va avea – in medie – nevoie pentru a se uita direct la ochii persoanei de cel putin trei ori inainte de al surprinde pe destinatar intr-un flirt.

2.Cum să flirtezi “autolăudandu-te”
Exista multe, foarte multe moduri, de a te arăta intr-o manieră măgulitoare flirtand in public, in functie de sexul persoanei avizate. Doamnele pot incerca unele trucuri ca de exemplu: să se joace cu părul, să expună linia gatului, să incline soldul (dacă este in picioare) punand in evidentă piciorul, să indrepte hainele ori să ia un fir invizibil de pe haine, sau să isi umezească buzele cu limba – toate cu intentia de a atrage atentia asupra atractivitătii ei. Bărbatii pot incerca unele trucuri ca de exemplu: isi pot aranja părul, isi pot aranja hainele lor, isi pot umezi buzele, dar ar trebui să includă, de asemenea, lucruri cum ar fi: introducerea degetelor in pantaloni (in cazul in care stau in picioare), să isi “suga” stomacul, sau să aibă respiratii adanci pentru a creste dimensiunea pieptului.       Ambele categorii, atat bărbatii cat si femeile, pot incerca să utilizeze acest tip de limbajul al corpului, pentru că scot in evidentă caracteristicile cele mai bune ale corpului lor.

3.Cum să flirtezi cu un zambet
Este un lucru bun atunci cand primesti un zambet pur si veritabil, radiant, de la o persoană necunoscută tie, incat multi oameni nu raspund la zambet ca la o tehnica de a flirta. Prin urmare, utilizati un zambet, in colaborare cu alte idei din limbajul corpului enumerate in acest articol, pentru a te asigura, că pe cine ai pus ochii realizează că intentia ta este de a flirta.

4.Cum să flirtezi insinuand
Nu, nu, prin utilizarea insinuărilor prostesti. In schimb, incercati să “insinuati” la persoana cu care doriti să flirtati cu mutarea corpului dumneavoastră mai aproape de al ei. Grăbeste-te si asigurăte că te confrunti in a flirta apropiindu-te, si de a folosi umerii să se reazeme pe persoana vizată – chiar dacă nu vorbiti cu ea. Alte idei includ in a insinua blocări subtile cu umerii,mainile si corpul fată de persoana vizată sau “inchiderea” intr-un spatiu doar pentru voi doi (cum ar fi: să o blochezi la automatul de cafea sau intr-un colt de birou ori incăpere, intercalarea picioarelor intre ale celuilalt, etc.).

5.Cum să flirtezi utilizand atingerile
Uită-te după oportunităti in cazul in care puteti atinge persoana cu care doriti să flirtati, fie “accidental”, sau altfel. Strangerea de mană este o excelentă tehnică de a flirta, deoarece nu numai că aveti mainile impreună (care transmit un “nivel mai ridicat de intimitate”, in conformitate cu Alan si Barbara Pease), dar acesta este un mod simplu de a combina să flirtezi cu o introducere. Ai putea incerca, de asemenea, cu mare atentie, si amplasarea la intamplare a mainilor tale foarte usor pe bratele sau coapsele persoanei, astfel incat să puteti trece de persoana in drumul tau, sau apăsati usor pe bratul persoanei cu subinteles, in timp ce ii oferi un zambet.

Sper ca aceste mici trucuri să vă fie de folos si de a vă reda increderea in dumneavoastră. Asteptam comentariile voastre referitoare la acest subiect.

About Diana Sandu