Don't Miss

Leziuni intr-un accident de masina – II

By on octombrie 22, 2020
Leziuni intr-un accident de masina - II

In plus, pe masura ce soldurile sunt zdrobite inainte, centura de poala te tine la loc pana cand scaunul te prinde, provocand un impact traumatic cu spatele lasat si ranirea coloanei vertebrale.

Victimele accidentelor solicita adesea ingrijirea specialistilor coloanei vertebrale sub forma de discipline chiropractice, ortopedice sau neurochirurgicale. Un curs intens de manipulare chiropractica, medicamente antiinflamatorii si kinetoterapie poate reduce durerea si pierderea functiei cauzate de accident. Cu toate acestea, in functie de starea fizica preexistenta, de dimensiunea vehiculului in care calatoriti, de fortele generate in accident si de o serie de alti factori, leziunile ar putea fi suficient de semnificative pentru a necesita o interventie chirurgicala.

Dupa un curs de ingrijire chiropractica si reabilitare fizica, un medic poate recomanda o serie de injectii care includ medicamente antiinflamatorii care pot fi injectate exact la punctul de vatamare pentru a reduce durerea si umflarea. In cazul in care aceste terapii nu reusesc sa amelioreze durerea suficienta pentru ca pacientul sa revina la stilul lor de viata inainte de ranire, interventia chirurgicala poate fi justificata. In acest caz, specialistii utilizeaza diverse tehnici si inovatii pentru a efectua o interventie chirurgicala invaziva care provoaca cea mai mica cantitate de tulburari tisulare, cele mai frecvente fiind fuziunile.

Daca sunteti ranit intr-un accident de autovehicul, este imperativ sa vedeti un medic sau sa va prezentati la o clinica de acces in termen de 14 zile. In caz contrar, veti pierde 10.000 de dolari in beneficii concepute pentru a va plati facturile medicale.

About Diana Sandu