Don't Miss

Intelegerea a ceva monumental – II

By on mai 18, 2020
Intelegerea a ceva monumental - I

In realitate, acea afirmatie a starnit un munte de cherestea care se adunase ca urmare a propriilor mele nesigurante si indoieli cu privire la ceea ce incercasem sa fac. Altcineva a exprimat ceea ce mi-au strigat demonii interni de saptamani intregi.

Si asta a fost complet dureros.

Acela schimb, precedat de o lunga lista de comentarii subintentate despre alegerile mele de stil de viata, a determinat o feuda lunga, intocmita, de Razboiul Rece, care m-a determinat sa inteleg ceva monumental:

Este zadarnic sa cauti sprijin din partea persoanelor ale caror experiente de viata le-au dat ideea despre ceea ce este si nu este posibil. Nu toata lumea este capabila sa arunce o lumina pozitiva prin ceea ce treci.

Iata sase sfaturi pe care le urmez acum cand vine vorba de tratarea unor critici dure si de a cauta sprijin din partea anumitor persoane din viata mea.

1. Fii puternic si increzator in cine esti
Cand eram mai tanara, am fost usor zguduita de comentariile negative care mi s-au trantit. Am luat parerile altor oameni, de fapt, pentru ca nu eram in ton cu propria mea incredere interioara.

In timp ce am invatat sa ma conectez cu mine si sa apreciez cu adevarat cine sunt, am inceput sa vad ce au spus sau au facut ceilalti este o reflectare a lor insisi, nu a mea.

Daca nu putem schimba modul in care oamenii aleg sa se apropie de noi, cu siguranta putem schimba modul in care reactionam la ei.

About Diana Sandu