Don't Miss

Informatii despre zodiac – detalii reprezentative pe care nu le stiai

By on mai 24, 2016
zodiac

Este o intrebare banala, dar cu un raspuns dificil de formulat. Sa vedeti numai ce se intampla daca il privesc din mai multe unghiuri. Daca abordez problema tehnic, voi raspunde ca zodiacul reprezinta o zona virtuala plasata pe cer, prin intermediul careia se stabileste miscarea aparenta a soarelui si a planetelor.

El a fost impartit in 12 parti egale sau semne, care au primit numele celor 12 constelatii pe care planetele le parcurg continuu. Fiecare semn zodiacal acorda o anumita valoare si o anumita semnificatie nativului nascut in perioada respectiva. Daca abordez problema filosofic, voi percepe zodiacul ca pe o ca deschisa a cerului, in care se regasesc toate imaginile umanitatii si care nu inceteaza sa vorbeasca aceluia care stie cum sa intrebe.

Evenimentele sociale si personale s-au acumulat suficient de mult pentru a oferi solutii caracteristice menite sa raspunda profunzimilor sufletului. Problema mai poate fi abordata si din punctul de vedere al vietii cotidiene a oamenii in acest caz, zodiacul marcheaza niste cicluri de viata impreuna cu posibilitatea unor transformari importante de profunzime.

El stabileste niste linii directoare, cautand sa promoveze posibilitati noi, sa deschida calea unor situatii noi, sa ajute evolutia umana. Hai sa analiza din punct de vedere karmic. Atunci putem raspunde ca fiecare venire pe Terra aduce o maturizare, in cadrul careia, prin indepartarea aspectelor copilaresti, nativul sa fie pregatit sa-si ia in primire locul de adult, sa faca alegeri corecte, sa opereze schimbari benefice, sa se conecteze la planurile divine chiar in cursul vietii sale de aici.

Zodiacul arata concluzii asupra unui gen de viata, cea trecuta si schiteaza inceputul alteia in prezent. Prin prezenta sa, noul curs obliga la revizuirea trecutului, la abandonarea multor idei gresite sau preconcepute, la revederea permanenta a telului.

About Diana Sandu