Don't Miss

Inchirieri vile – Cum sa devii proprietarul fericit

By on august 1, 2016
vila

In cazul in care este un proprietar de vila, dar vrei sa sa si un castig suplimentar, un lucru destul de bun pe care il poti face este sa inchiriezi vila pentru a avea un profit de pe urma ei. Dar cum faci sa atragi atentia avand in vedere oferta destul de mare care se gaseste? Uite aici cateva sfaturi care sa te ajute in momentul in care ai luat aceasta decizie.

Foloseste-te de pret
Pentru a gasi chiriasi intr-un timp cat mai scurt, cea mai buna decizie este aceea de a scadea din pret. O oferta buna intotdeauna atrage multi curiosi. Insa, avand in vedere ca vorbim de un venit constant pe termen lung, care presupune acordarea de incredere celor care iti vor sta in casa, in acest caz e posibil sa fie mai avantajos pentru tine sa ridici putin pretul fata de media de pe piata, astfel incat sa obtii doar atentia acelora cu adevarat interesati de inchiriere, care nu cauta doar preturi mici, ci ceva mai mult fata de ceea ce poate oferi un pret mic.

Asigura-ti locuinta

Asigurarea pentru locuinta inseamna prevederea pentru neprevazut. De ce sa platesti o cheltuiala intr-un moment in care este posibil sa nu stai pe roze din punct de vedere financiar, cand poti sa previi acest lucru printr-o asigurare care sa iti acopere cele mai importante riscuri.

Mai mult decat atat, ceea ce poti face este sa iti asiguri si bunurile din locuinta. In eventualitatea unui furt, vei avea siguranta ca nu tu esti cel care plateste pentru ele.

Pune anuntul la locul potrivit
Un motiv foarte important care duce la atragerea a multi interesati de oferta ta, este sa pui anunutul acolo unde oamenii cauta. Site-urile de profil de pe internet te vor ajuta sa ajungi la oamenii potriviti. Ceea ce ai tu de facut, este sa construiesti anuntul in asa fel incat sa obtii cat mai multe priviri interesate. De asemenea, va trebui sa ai grija sa plasezi anuntul in categoria potrivita. Daca vila ta se afla in zona Pipera atunci este destul de important ca anuntul sa se regaseasca in categoria de oferte vanzare vile Pipera. In felul acesta, in momentul in care cineva cauta in functie de aceste cuvinte, vila ta va fi printre cele aparute.

About Diana Sandu